Hoe te Regedit Favorieten bestellenHet menu Favorieten in Windows Register Editor kunt u snelkoppelingen toevoegen aan registersleutels om snel terug te gaan later. Dit bespaart tijd en de gebruiker niet hoeft te zoeken door middel van de toetsen om ze te krijgen. Om uw favoriete Register-editor in een volgorde die u wilt bestellen, dan moet u het register bewerken. Je moet heel voorzichtig zijn wanneer u het register bewerkt, omdat het sterk van invloed op de manier waarop uw computer wordt uitgevoerd en elke fout kan het systeem ruïneren.

Klik op "Start" en typ "regedit" in het zoekvak. Dit opent de Register-editor van Windows-systeem.

Klik op de "HKEY_CURRENT_USER" aan de linkerkant van de editor. Dit breidt de map en je zal de andere mappen in te zien.


Vouw de map "Software". Ga naar en klik op de map "Microsoft".

Uitbreiden en scroll naar beneden de map "Windows". Openen "CurrentVersion", klik vervolgens op en uit te breiden "applet".

Vouw de map "Regedit" en scroll vervolgens naar beneden en zoek naar "Mijn favorieten". Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Export". Kies een locatie op uw computer en een naam voor de sleutel. Deze sleutel wordt opgeslagen als bladwijzers bestand "reg".

Het vinden van het REG-bestand op uw computer, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Edit". Notepad opent en en je zal de tekst met een overzicht van de extensies van uw favoriete registry entries in de huidige bestelling te zien. Scroll naar beneden in de lijst en markeer een nummer. Klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'. Verwijder de oude item en klik op het punt in de tekst waar u wilt verplaatsen. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken" om het item toe te voegen aan de nieuwe locatie. Ga naar "File" en klik op "Opslaan". Sluit het Kladblok.

Ga naar de Register-editor en verwijder de originele sleutel "Favorieten". Terug naar het reg-bestand en dubbelklik erop om mee te doen uw nieuwe sleutel besteld "Favorieten" in het register. Klik op 'Ja' wanneer u wordt gevraagd of u het bestand wilt samenvoegen. Een venster zal u vertellen dat het bestand is toegevoegd aan het register. Klik op "OK". Klik op het menu "Favorieten" in de top van de redacteur van het register. U zult merken dat het nu wordt besteld bij uw bestelling.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha