Hoe te Pull Bows gebruikenOf u nu verfraaien van een gift of het toevoegen van lint decoratie voor partij decoratie, het maken van bogen kan een uitdaging zijn. Wanneer u problemen hebt met het maken van de lus van de band kijken precies goed, probeer dan met behulp van pull strikken plaats. Deze handige kleine uitvindingen plat wanneer niet in gebruik. Als u wilt om de boog te maken, zal een eenvoudige ruk de tapes lus doen in een aantrekkelijke strik.

Open boog geschoten, zodat de tape af liggen voor je. Vind het einde van de band uit en ze te scheiden. Onder de tape af, moet je twee lengtes van smalle lint vinden.

Houd de tape af vrij in de ene hand en de twee stukken smalle lint anderzijds. Trek de lengtes van smalle lint voorzichtig.


Blijven de gordels strak te trekken. Hoe ben je eraan trekt, de brede linten vormen lus om de boog te creëren. Trek de tape strak totdat ze meer kunnen trekken --- brede linten vormen een multi-loop boog.

Houd de band stevig vast aan de brede riem op de boeg te houden. Bind de uiteinden van smalle riemen in een dubbele boog grip die net onder de boog lus rust.

Plaats de boog waar je wilt op een cadeau --- of waar u nodig hebt voor decoratie. Bind de boeg van een object met behulp van smalle, bandstaal of wikkel rond een geschenk. Bevestig de boog stevig vast met doorzichtige tape, indien nodig.

Los te maken van de boog geschoten door het oplossen van de dubbele boog die vastgebonden in smalle reepjes. Omkeren van de actie waarmee je de bochten van de tape aan de platte boog van vuur te slaan totdat u opnieuw wilt gebruiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha