Hoe te Pom Poms Maak gebruik van Wimper garenBij gebruik van de nieuwe draad bekend als draad wimpers om een ​​pompon maken, het resultaat zal eruit zien als een luxe trekje van bont. Wimper garen is garen dat is aangesloten op een centrale draad vrije vezels heeft. Om te breien of haken garen, zal je een harige uitstraling weelderige krijgen. De wimper garen pom-pom kan worden genaaid op de top van een wollen muts gebreide gekocht voor een persoonlijke touch. U zult de verantwoordelijken pom-pom plastic in de winkels en breien levering van stof te vinden.

Wikkel de draad rond de wimpers kijken van de maker van pom-pom, verplaatsen in en uit van de binnenste cirkel tot de binnenste cirkel is vol van garen en knip de draad af.

Snijd een lengte van 8 inch draad wimpers met een schaar.


Snijd de draad rond de buitenrand van de maker van pom-pom door het schuiven van de schaar tussen de voorste en achterste delen van de machine voor pom-pom.

Bind een lengte van 8 centimeter draad wimpers rond de draden van garen in het centrum van de maker van pom-pom met een dubbele knoop stevig.

Trek de afgewerkte pom-pom pom-pom van de maker.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha