Hoe te OTA Zorg Van COD .alx

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 10, 2015 Admin Computer 0 1


COD en ALX-bestanden worden gebruikt met mobiele telefoons winkel voor BlackBerry Java-toepassingen. File OTA worden gebruikt met mobiele telefoons als bitmapafbeeldingen. Deze bestanden worden over het algemeen gebruikt als achtergrond beelden voor het thema van de telefoon. Er is geen noodzaak om het bestandsformaat om te zetten in COD of ALX OTA. Al deze zijn compatibel met de BlackBerry smartphone. U kunt uw telefoon op te laden via de BlackBerry Desktop Manager.

Open uw webbrowser en ga naar de website "BlackBerry". Klik op de "Download" uit het raam naar de BlackBerry Desktop Manager-software voor computers te downloaden.

Klik op het bestand "Installer" als de download is voltooid. Accepteer de softwarelicentie-overeenkomst van het venster dat verschijnt. Klik op de "Install" knop wanneer u wordt gevraagd om de software te installeren op uw computer.


Klik op de knop 'Voltooien' wanneer u wordt gevraagd om de installatie te voltooien. De software wordt gestart op de computer.

Sluit uw BlackBerry-toestel aan op uw computer via de USB-kabel die bij uw telefoon.

Zoek het bestand COD, ALX, OTA of op je computer en sleep het pictogram telefoon op de software. Wacht tot de software om het bestand op uw BlackBerry te importeren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha