Hoe te ontgiften en gewicht te verliezenDe sleutels tot het lichaam te reinigen en gewicht te verliezen

Detox kan een van de zijn sleutels tot het verliezen van gewicht, omdat de voedingsmiddelen die deze bieden eigenschap, u helpen om uw lichaam te reinigen en te laten werken zoals het moet zijn. Als u wilt om het lichaam te zuiveren voordat dun, moet u zeker aandacht besteden aan deze tips Josep Masdeu.

Elke dag eet je een te grote hoeveelheid giftige stoffen, maar de routine is zich niet bewust van dit feit. Wat je eet, te spelen en te ademen is een directe bron van binnenkomst van giftige stoffen, maar ook wat je hoort en ziet de vervuiler.


Ontgifting, reiniging

Door middel van een aantal symptomen van je lichaam, kun je zien dat er iets mis is met je lichaam is: zwaarte, vermoeidheid, weinig energie, trage spijsvertering, overgewicht, maar ook aandoeningen zoals verkoudheid met cola, een aantal huidproblemen etc. Deze symptomen invloed op uw vitale organen, maar ook van invloed op het bloed, spijsverteringskanaal en darmen.

Het lichaam organen en systemen moeten zorgvuldig te bewaken, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het reinigen van de onzuiverheden en organisch afval en ontgifting van het.

Vervoer naar de ontgifting

De methode voor excellentie, terwijl het makkelijker het is via de voeding. Wees ervan bewust dat het voor je eigen bestwil detox vandaag voor recidivisten morgen dezelfde slechte gewoonten, gezondheid pauzes en opgehaald wanneer u uw lichaam op te bouwen in een staat van flux, is dit in tegenspraak met de wetten van de natuur en gewoon ziek. Vergeet niet dat alles heeft zijn tijd en dat wanneer het lichaam probeert is dat echt iets gebeurt en je voelt je te zijner tijd.

In het leven, dingen zijn eenvoudig en ontgifting, maar er is geen ziekte, Het is echt makkelijk. De vrucht stabiliseert de darmflora en helpt het lichaam te ontgiften. Het helpt om het uiterlijk van de huid van het gezicht en lichaam, haar en nagels verbeteren. Excessen zijn ontgiftende idealen. De inname van vitaminen, vezels en weinig vet maakt ze ideaal voor lichaamsverzorging. Moet worden geconsumeerd tijdens de dag buiten de maaltijden en zorgen voor meer vitaminen. Let op dat de enzymen en sommige vitamines kunnen verloren gaan in de hitte. Idealiter vers gegeten en ruwe.

Experts raden het eten van vijf porties fruit per dag. Ananas is een uitstekende diureticum dat helpt giftige stoffen, de meeste uitstekende natuurlijke laxeermiddel te elimineren en de darmflora te stabiliseren. De pruim werkt voor verstopping, want deze bevat pectine, vitamine A en C ook kalium, ijzer, magnesium, en een aanzienlijke hoeveelheid vezels. Goede ontgiftende zijn ook peren en druiven als ze zijn diureticum en helpen gewicht, zoals meloen verliezen, produceert ook energie. Citrus, met zure eigenschappen helpen de ketens geaccumuleerde toxische in ons lichaam breken.

 • Het fruit, als al het voedsel langzaam en voorzichtig moet worden gekauwd op te lossen in de mond, en maakt optimaal gebruik van hun kwaliteit.
 • Het snel is ook gebruikt in ontgifting, maar dit moet zeer goed worden gecontroleerd en zeggen dat alleen in zeer specifieke omstandigheden en in een zeer korte behoren geserveerd met water en een beetje 'calorie-inname moet worden uitgevoerd.
 • Zij zal ook helpen om te ontgiften van de tarwe en kikkererwten, bonen, soja. Ze zijn een bron van eiwitten en vezels; het helpt om de wand van de darm te reinigen.
 • Groene bladgroenten: bevatten hoeveelheden anti-oxidanten en chlorofyl, die naast ontgiften, helpen om een ​​goede gezondheid te behouden.
 • Andere nuttige en wenselijke producten zijn knoflook, waardoor filteren giftige afvalstoffen in het spijsverteringsstelsel, broccoli en groene thee, die een antioxidant die leverfunctie verbetert heeft. Rauwe groenten in het algemeen die helpen zuiveren de gifstoffen de lever en schadelijke chemicaliën. Zaden en noten. Oliën Omega 3 Laat smeer de darmwand te absorberen en vervolgens te verwijderen giftige stoffen door het lichaam.

Om samen te vatten, is het aanbevolen dat:

 • Eet veel fruit en groenten, in de verhouding van twee derde van het dieet we.
 • Komt natuurlijk voorkomen zoetstoffen kleurstoffen, additieven, zuivelproducten en rood vlees.
 • Geeft de voorkeur aan biologische producten.
 • Water drinken, omdat dit verdunt giftige stoffen en bevordert de eliminatie via de urine en zweet.
 • Sla de alcohol, tabak en andere drugs.
 • Houdt regelmatig wanneer je naar de badkamer.
 • Suda door oefening of sauna.

Een andere vorm van ontgifting is darmkanaal met dubbele punt zuivering. Moet worden uitgevoerd volgens de werkwijze die wordt gevolgd door gespecialiseerd personeel vereist enkele dagen af ​​te werpen en worden gecontroleerd, zoals de darmflora en altijd vergezeld van een passend dieet.

Die regelmatig artikelen lezen zal merken dat ik niets nieuws heeft gezegd, maar dit is niet meer of minder, omdat de er zijn geen wonderen of magie oplossingen. Het hangt allemaal af van uw inspanning en daar, geholpen in veel gevallen door professionals die leiding kan geven, niet alleen in het systeem te volgen, maar in de psychologische ondersteuning deze praktijken vereisen. Is dat leuk vinden of niet, vele malen mijn hoofd is de grote grote rem terwijl de motor van uw goede prestaties. Als dit is evenwichtig in zijn functies, zal alles veel gemakkelijker. Zelfs het gewichtsverlies.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha