Hoe te Onion sap te maken?CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Joe Hall

Als u wilt om fit en gezond te blijven, moet je zeker nemen een verscheidenheid van vruchtensappen in uw dagelijkse voeding. De vraag is: Heb je ooit geprobeerd de ui sap? Nou, het is waar dat als het gaat om vruchtensappen, die voornamelijk afhankelijk zijn van verse groenten en fruit. Ui is nooit onze eerste keus. Echter, rijk aan organosulfursamenstelling, 'allicine', het sap van deze groente kan verhogen ons metabolisme, het cholesterolgehalte te verlagen, verbetering van de bloedcirculatie, cardiovasculaire risico's, de behandeling van de urinewegen, en zo verder te verminderen.

Laten we eens kijken hoe ui sap maken thuis ..


Hoe te Onion Sap maken

Krijg de Ui Klaar voor Sap:

Alvorens de extractie van het sap, ui bereiden hiervoor. Hier is een manier om een ​​3 fasen ui klaar voor het maken van sap:

  • Eerste , neem een ​​scherp mes (gekartelde zal men de beste keuze te zijn) en snijd een (1/2) inch stukje van de wortel einde. Je hebt om te beginnen met snijden door groenten en stoppen wanneer u de andere kant te bereiken zonder dat de huid volledig. Houd nu dat einddeel van de gesneden ui en verwijderen van een deel van de huid over de gehele lengte. Doe hetzelfde met de rest van de huid te worden genomen met de duim, wijs- en middelvinger.
  • Tweede , gesneden op vergelijkbare (1/2) inch segment van de andere kant van de ui. Ook, zorg ervoor dat je helemaal geschild fruit. Na het verwijderen van de twee uiteinden van een ui, wordt het veel gemakkelijker voor u om te knippen en trim te knijpen.
  • Ten derde , zet de gepelde ui in de gootsteen met stromend warm water af te spoelen. Deze stap zal u helpen de groenten correct om zich te ontdoen van alle soorten vuil en vlekken huid te reinigen. Tot slot, neem een ​​papieren handdoek en dep verse ui droog.

Pak het sap van de ui met een Juicer:

Zodra de ui wordt geschild schoon, bent u klaar om de ui sap te maken. De eenvoudigste manier om de ui sap bereid is om een ​​sapcentrifuge gebruiken. In deze sectie, we legde de procedure 5 stadia van voorbereiding van de ui sap met behulp van een sapcentrifuge:

  • Stap 1: U kunt niet een hele ui in een centrifuge zo is noch effectief noch handig. Daarentegen doorsnijden of te kleine stukjes zou tevens helpen niet bij welke te klein voor gebruik in de sapcentrifuge zal zijn. Dus, gewoon knippen in end-to-end kwartalen.
  • Stap 2: Tijdens het maken van de ui sap, altijd kiezen voor een elektrische citruspers centrifugale in plaats van een handbediende één. De meeste centrifugale juicers zijn voorzien van een tuit en een glijbaan, die moeilijk maakt het samendrukken van groenten zoals uien, veel gemakkelijker. De slede wordt gebruikt om de sapcentrifuge stroom en de dispenser wordt gebruikt voor het afgeven van het gefilterde sap.
  • Stap 3: Als uw sapcentrifuge een glazen container voor het inzamelen van de extracten niet heeft, handhaven van een middelgrote kom rechts onder zijn dispenser voor aanvang van uw bedrijf. Aangezien het sap begint te komen, zodra u de sapcentrifuge, zal deze stap te voorkomen dat hij verspild.
  • Stap 4: Nu, zet een kwart van de ui in de goot van de sapcentrifuge en zet het apparaat aan. Zal breken de plant zetten kracht en trek het sap. Pers de andere wijken, een voor een op dezelfde wijze. Een ander groot ding over de sapcentrifuge is dat het niet nodig is om het sap apart stam. Het is uitgerust met een ander gedeelte waarin de pulp van de ui wordt opgeslagen terwijl de gefilterde sap loopt automatisch door de tuit.
  • Stap 5: Als je eenmaal klaar bent met alle knijpen ui, schoon en wast uw sapcentrifuge correct. U kunt ook naar het apparaat in heet water en zeep en scrub onderdompelen gedurende enkele minuten om de sterke, langdurige smaak van de groente te elimineren.

Naast een centrifuge, een blender (voor manuele of automatische werking) of zelfs een rasp gebruikt om uiensap voeren. In geval van een blender, moet u de bovenstaande procedure precies volgen om de ui te bereiden op knijpen. Maar terwijl knijpen een ui met een rasp, hoeft de tegenoverliggende einden van de plant gesneden.

Dus, bent u klaar om de ui sap in uw dieet op te nemen vanaf nu?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha