Hoe te Netgear opstarten verbergenDe Microsoft Hulpprogramma voor systeemconfiguratie (Msconfig) stelt u in staat om programma's te laten en het afsluiten van het besturingssysteem Windows-up te starten. Netgear is een fabrikant van routers en netwerkkaarten. Wanneer u een netwerkadapter Netgear installeren, zijn enkele opstartprogramma's geïnstalleerd, die openen als u de computer opstart. U kunt MSCONFIG gebruiken om te verbergen en te stoppen de Netgear software om elke keer dat u zich aanmeldt bij Windows. Dit helpt om de prestaties van uw computer te verbeteren.

Klik op de Windows "Start". Typ "msconfig" in het tekstvak zoekvak en druk op "Enter". Dit opent MSCONFIG.

Klik op het tabblad 'Opstarten'. Dit toont alle programma's en diensten die starten elke keer dat u zich aanmeldt bij Windows. Programma's starten met een vinkje, maar programma's zonder een vinkje zal niet starten.


Verwijder het vinkje naast de Netgear software in MSCONFIG vermeld. Klik op "Apply" om uw wijzigingen op te slaan. U wordt gevraagd om het systeem opnieuw op te starten. Klik op "Restart" om de computer opnieuw op zodat de wijzigingen van kracht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha