Hoe te Nail Stop Bijten HabitGetty

Een van de dingen die ik absoluut haat het om te zien op mensen haveloos, korte nagels. Als kind, waren er momenten dat ik gebruikte om mijn vrienden nemen hun vingers uit hun mond, vermaant hen, zeggende dat het onhygiënisch en unladylike. Dus, ik was een strenge dame, met ideeën bijgebracht in mij dat ze waren zeer correct. Ik echter niet in geslaagd om zich te ontdoen van de gewoonte van sommige mensen. Gaandeweg merkte ik een patroon in hun verslaving. Hoewel nagels bijten komt vaker voor bij kinderen, veel volwassenen ook, bewust of onbewust. Leek om hun nagels te bijten, soms, als je enthousiast over iets, nerveus zijn of gestrest. In de tijd, kwam ik tot de redenen categoriseren waarom een ​​persoon die zijn/haar nagels bijt.

Van opwinding voor iets: Een heleboel mensen uiteindelijk onbewust zijn nagels bijten, vooral wanneer ze opgewonden en blij voor eventuele ongevallen.


Voor angst en onrust: Dit is misschien wel de meest voorkomende reden voor nagelbijten. Hoewel het een zeer slechte zaak te doen, veel mensen kauwen en bijten hun nagels tot ze bloeden.

Gewoonte. Veel mensen kauwen en bijten op hun nagels randen uit pure gewoonte.

Stress-gerelateerde problemen. Een van de belangrijkste redenen voor nagelbijten is stress. Als je gestresst voelt, kan je het met nagels en dat is geen goed nieuws voor de armen nagels die eindigen op zoek haveloze en vuil.

Nagelbijten omdat niet een goede zaak?

Nou, bijten en verscheuren de nagels kan een probleem opleveren voor de nagelriemen, die zwaar kunnen worden geïnfecteerd door microben en bacteriën. Het kan ook bevorderen nagelgroei onregelmatig. Ook nagelbijten heeft de neiging om de persoon meer vatbaar voor bacteriën te maken, en de persoon die ze eet onbewust, omdat hij/zij niet weet hoe schadelijk het is om je nagels te bijten. Het is bijzonder slecht wanneer vuil wordt onder de huid en wordt dan overgebracht naar de mond en vervolgens ingeslikt.

Het vermijden van Nagelbijten?

De beste manier om te nagelbijten voorkomen is matiging. Zeg tegen jezelf heel sterk dat je niet gaat om nagels te kauwen. Zorg ervoor dat elke keer dat je vingers gaan in de mond, bewust of onbewust, je nu actie ondernemen. Haal je vingers en zorg ervoor dat niet meer te doen. Zeg tegen jezelf dat je gaat zowel nagels doen in een kwaad daglicht en geven de infectie.

Een heleboel keer, gewoon om ervoor te zorgen dat u niet vergeten om nagels te kauwen, mensen schilderen hun nagels met een coating van preventie of met iets dat een alarm direct naar de hersenen sturen over deze kwestie. Onze kindertijd dagen, onze moeders en grootmoeders gebruikt om de nagels te laten onderdompelen in sap van bittere pompoen (Karela), zodat wanneer we de vinger in zijn mond, zou de bittere smaak ons ​​aan het kauwen nagels. Dit is een geweldige natuurlijke manier om kinderen stoppen met de gewoonte.

Daarnaast zijn er een aantal goede merken van nagelverzorging die met hun brouwsel die effectief voorkomen nagelbijten kwam; Het gebruik ervan kan gemakkelijk breken zijn gewoonte! - Een voorbeeld is Orly nagellak zonder beet

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha