Hoe te Nail Extensions perfect toe te passen? - Met stappen en afbeeldingenMooie handen hebben altijd deel uitgemaakt van onze verzorging rituele sinds de oudheid. Vrouwen houden van hun handen met accessoires en verzorgen van de nagels. In het oude Egypte, lange nagels waren het symbool van status en rijkdom. In de huidige tijden, mooie nagels zijn een deel van je persoonlijkheid, maar niet iedereen is gezegend met een sterke, mooie nagels. Nagelverlengingen is een manier om die mooie mooie nagels te krijgen. Nail betekent ruwweg toevoegen van een beetje kunstnagels om de oorspronkelijke lengte geven. Het is dan bedekt met acryl, gel of glasvezel. Een nagel kan ook worden gevormd op uw natuurlijke nagel; in dit proces wordt geen gebruik gemaakt van hints. Deze training wordt vaak de sculptuur en kan ook worden beschouwd als een uitbreiding. Drie meest besproken nagelverlengingen zijn acryl nagels, gel en glasvezel.

Acrylnagels Extensions:

De acryl nagels worden door mengen van een vloeibaar monomeer en een polymeerpoeder, die in combinatie vormen een beschermende laag schijf wordt gesneden op de natuurlijke nagel. Deze nagels worden moeilijk wanneer ze worden blootgesteld aan lucht. Een suggestie doen kunstmatige verlenging toegevoegd de nagel voor het gebruik van acryl mix. Daarna zijn gevormd extensies nagels, gepolijst tot een glanzende afwerking.


Gel Nails Extensions:

Gel-type is haargel consistentie die wordt toegepast, zowel op de top van een kunstmatige nagel, of direct op het bed van de natuurlijke nagel om de nagel te versterken en bevorderen de groei langs natuurlijke nagel. Het verschilt van acryl in termen die mengen is vereist om de gel te creëren en de nagels moeten worden gehard in een UV lamp sterk extensies gel creëren.

Glasvezel of zijde Nail Extensions:

Het is een minder populaire benadering. Deze werkwijze omvat het snijden stukken glasvezel of zijde aan te passen aan het nagelbed of de tip en afsluiten deze met hars of lijm. Dit zijn de drie verschillende soorten nagel extensies die gedaan kan worden om je nagels langer, maar telkens is vereist de hulp van een professionele kunstenaar en een schoonheidssalon juiste salon. (Natuurlijk kan thuis worden gedaan, maar dan moet u al deze dure producten en vooral veel oefenen kopen om ze thuis te doen.)

Dus hoe kan je de extensie van de nagels van toepassing thuis, want het is zeer duur om hen gedaan in salons?
Er zijn verschillende soorten kunstmatige nagel tips beschikbaar zijn in de markt om extensies nagels te maken thuis. U kunt proberen deze:

Hoe te kunstnagel tips toe te passen thuis:

Om de uitbreiding van de nagels thuis gelden de volgende dingen nodig:
Kunstmatige Tips: Er zijn verschillende soorten nagel tips beschikbaar zijn in de markt, zoals wit, transparant, gekleurd, glitter, met ontwerp, enz. Deze tips zijn in principe plastic. Neem wat je wilt (ik heb liever witte tips of duidelijk.)

Nagellijm: lijmen nagels zijn gemakkelijk beschikbaar zijn.

Kit Manicure: nagelvijl, buffer, bokkenpootje en klem.

Schaar of mes puntje van de nagel.

Proces:

Om te beginnen, eerst de voorbereiding van de natuurlijke nagels; Handen te wassen, verwijder eventuele nagellak of lijm of iets met de hulp van aceton.

Duw de nagelriemen terug.

Nu de natuurlijke nagellak licht zodat het geen glans en vocht op.

Als uw natuurlijke nagels zijn lang, dan knippen en snijden hoeken voor een betere grip van kunstnagels.

Nu is de belangrijkste stap is de keuze van een passende omvang van de nagel tip. Deze stap is belangrijk omdat het erg slecht zal zijn als je een verkeerde maat. Neem de tijd en kies de exacte grootte van de punt dat overeenkomt met de c-curve van de natuurlijke nagelbed (van links naar rechts). Als de tip is iets breder, dan kunt u het bestand naar beneden.

Zodra je de tip hebt gekozen, van toepassing lijm op het holle deel van de tip en toe te passen op de nagels. Geef het een beetje 'druk om luchtbellen te voorkomen. Wees voorzichtig als de lijm is zeer kleverig.

Laat gedurende 30 seconden. Daarna snijd de tip een beetje 'meer dan wat je gewenste lengte met de hulp van een tip mes of schaar. (Zoals het indienen en vormgeving zullen ze kleiner in lengte te maken.)

Het Forma tips en zijkanten van kunstnagels (zodat ze exact passen op het nagelbed). Li polijsten voor de afwerking.

Neem nu de buffer en beginnen te wrijven een beetje als de kunstmatige tip voldoet aan de natuurlijke nagel om een ​​vlakke ondergrond te maken. Niet poetsen op de natuurlijke nagel, probeer om het te doen in de enige tip die kunstmatig. Doe het langzaam, zodat je kunt zien wat je doet en niet per ongeluk tip polijsten van alle kunstnagel bed.

Reinig de nagel en breng de basis. Toepassing nagellak Nail design; doen nail art op nieuwe lange nagels.

Je zal een beetje 'oefening nodig hebben, maar u heel gemakkelijk te leren. Om spikes te verwijderen, gewoon dompelen vervolgens in aceton gedurende 10 minuten en de tips zal gemakkelijk loskomen. U kunt verwijderen en doen verschillende manicure op hetzelfde advies als je je verveelt na 2-3 dagen te krijgen. Ik heb persoonlijk gedaan op dezelfde 3-4 manicure tips.

Hier is een van mijn manicure met Kunstmatige Tips:

Wees niet bang voor de huid rood/geel is te wijten aan henna
Ik hoop dat dit artikel helpt u. Commentaar als u vragen hebt over de toepassing of wat dan ook.

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha