Hoe te Nail Art verdienen thuis? - Met gedetailleerde stappen en foto'sNa kleding, schoenen en haar, nail art is the next big thing. Het concept wint aan populariteit en de meisjes genieten van elke bit 'aandacht nagels hen te krijgen. Nail art is gemaakt met creatieve ontwerpen die verschillende vormen van kunst te gebruiken. Laat het delen van tips en oplossingen voor diverse esthetische aspecten. Onze lezers hebben talrijke verzoeken gestuurd naar 'easy nail art thuis' te dekken.

Eenvoudige Chevron Tip Nail Art dat er geen professionele ervaring of gereedschappen nodig heeft.

Voor de sport deze nail art heb je nodig:

 • Een basislak
 • Een top coat
 • Gebruik elke twee nagel verf die je leuk vindt. We gebruikten een roze en paarse nagellak hier.
 • Een wit glazuur
 • Een hulpmiddel dat dot of een tandenstoker.

Stappen


De eerste stap is om de nagels te bereiden. Zo

 • Behoorlijk bestand je nagels
 • Duw de nagelriemen met behulp van een stok van oranje kleur
 • Buff nagels
 • Zorg ervoor dat er geen vocht in je nagels.

De tweede stap om het verkrijgen van mooie nail art is de base coat van toepassing.

De derde fase begint na de grondlaag volledig is opgedroogd. Breng een laag van roze nagellak en nagellak (de ringvinger). Tweemaal herhalen.

Om een ​​chevron tip te creëren,

 • Neem het glazuur paarse en beroerte in diagonale positie van de linker kant van de nagel.
 • Vul de rest van de nagel onder de diagonaal
 • Herhaal dezelfde slag van de rechterkant van de nagel (zie de figuur rechts).

Nu laat het drogen en, indien nodig, herhaal de procedure om een ​​tweede laag aanbrengen. Vergeet niet, op de ringvinger, maken het topje chevron met roze glazuur. Dit is wat je nagels eruit zal zien na.

De volgende stap is om een ​​tandenstoker gebruiken en dompel het in glanzend wit. Doe wat grote witte letters op het puntje van je nagels. De afbeelding hieronder laat zien hoe de punten eruit zou zien.

Geven een goede finishing touch voor de punten. Dompel een tandenstoker in roze nagellak en teken een punt binnen elke witte stip op alle vingers behalve de ringvinger. Gebruik een nagellak paars voor de ringvinger. De afbeelding hieronder laat zien hoe de punten eruit zou zien.

Nu zijn we klaar zijn met het deel schepping. Voor het laatste stukje, gebruik dan een nagellakremover met een fijne borstel om vlekken nagelriem reinigen. Deze stap is noodzakelijk om een ​​nette uitstraling te geven.

Ben je niet verbaasd? Ik weet zeker dat je bent. Een beetje 'geduld en verbeelding kan u helpen een hoop tijd en geld besparen. Het doen van nail art thuis is niet zo moeilijk na alles. U kunt proberen verschillende nagel kunst met verschillende kleuren. U kunt ook proberen om de basiskleur voor verschillende looks afwisselen.

De afbeelding hieronder toont een ander mooi uitziende manicure chevron met dezelfde techniek. Dus ga je gang en probeer deze.

Deze nail art is perfect voor speciale gelegenheden en kan heel gemakkelijk thuis worden gedaan. Gebruik zilver craquelé glazuur om de perfecte look te krijgen en chevron bezaaid.

Geef je fantasie een beetje duw en draai je nagels zien er mooie nagels. Heb je enig nail art al geprobeerd? Wil je deze ontwerpen te proberen? Vertel ons meer over uw ervaringen met nagel kunst.

Ik hoop dat je genoten van dit artikel. We zullen terugkeren met meer nail art ontwerpen in onze volgende post. Tot die tijd kun je het gastenboek en laat ons weten waarom je nail art willen?

Hier is een grote collectie van de gemeenschap gedeelde ideeën nail art applicatie voor je Android-telefoon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha