Hoe te Multani Mitti gebruiken voor een droge huid?Voor Khalid Mahmood (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Multani mitti voor de droge huid? U kunt worden verrast, maar het is waar! Multani mitti is effectief voor de droge huid als voor die vette. Om diverse huidproblemen, multani mitti of aarde Fuller's te behandelen blijkt een wonder zijn. Het is waar dat multani mitti fungeert als droogmiddel wanneer gebruikt als een kompres. U kunt deze meting pakket voor droge huid en alleen de toevoeging van enkele elementen in meer maken. Het is een fantastische component reinigen met goede absorptie kwaliteiten. Indien correct toegepast en in de juiste verhouding tot de huid, die dezelfde magische brengt.

Multani mitti is één van beauty producten gemakkelijker beschikbaar. En 'heel natuurlijk en handig. Het zijn volledig natuurlijk, dan kunt u dit poeder aan te brengen in een veilige, want het heeft geen bijwerkingen op de huid getest hebben. Het zou zeker in staat zijn om te pronken met een perfecte huid zeer snel of u dit item toe te voegen in uw reguliere schoonheid regime. Bovendien zou multani mitti zeker zaligheid voor u als u huidproblemen zoals acne en puistjes hebben. Dit spul is goed genoeg voor het verwijderen van punten zwarten en puistjes ook. Ontdek hoe multani mitti is handig voor u, zelfs wanneer u een toon van een droge huid.


Hoe te Multani Mitti Voor de droge huid gebruiken

Multani Mitti - Een uitstekende Scrubber

De meeste mensen hebben een droge huid, de voorkeur aan het toepassen multani mitti als ze boos op punten zwarten of blanken. Deze twee punten zijn de lelijkste huid er dof en ongelijk. Het toepassen van Fuller's aarde is om grote hulp bieden bij het verwijderen van deze irriterende stoffen uit de huid op natuurlijke wijze. Multani mitti fungeert hier als een scrubber natuurlijke die direct valt de leiders en krijgen ze uit van binnenuit de huid. Dus als je gelooft in natuurlijke therapieën voor huidverzorging, multani mitti is de beste keuze.

Maak een pakket scrub met multani mitti is heel eenvoudig. Het zou de onderstaande om een ​​pakket te maken dingen.

  • Multani mitti- een eetlepel
  • Honing - een theelepel
  • Rozenwater - twee theelepels

Meng deze drie elementen goed tot een dikke pasta van multani mitti vlek te maken. Voor het aanbrengen van het pakket, zorg ervoor dat je je gezicht wassen met een zeepvrije gezicht wassen met medicijnen. Nu, gelden de pasta gelijkmatig op het gezicht en de hals. Masseren van de gebieden waar ze groeiden de leiders en laat de verpakking voor twintig minuten. Later was het uit het gezicht met warm water. Je kon resulteert in een betere bereiken als je in staat bent om de stoom te nemen in het gezicht wanneer het blok actief zijn. Vermijd echter dit deel als je acne of puistje.

Multani Mitti om acne en puistjes te behandelen

Maakt niet uit of je huid vettig of droog, multani mitti is een grote natuurlijke component voor de behandeling van acne en puistjes. Het is grappig, maar waar dat puistjes niet de mensen die een droge huid te sparen. We ontmoetten veel verhalen waar meisjes en jongens met een droge huid acnes had pijnlijke over je hele gezicht. Het toepassen van multani mitti is zeker een schot oplossing voor hen allen. Dit is één van de belangrijkste voordelen Multani mitti voor de droge huid ook.

Het toepassen van multani mitti helpt doden de bacteriën die acne en puistjes veroorzaken vooral. Daarnaast helpt het verwijderen van overtollige olie van de huid houden van het vers. Zijn natuurlijke eigenschappen en mineralen om uw huid olie vrij te houden, met behoud van de natuurlijke vochtbalans van de huid. Naast overtollige olie drogen, hydrateert de huid, zodat het niet te droog.

Als u op zoek bent naar een pakket suitableface in multani mitti voor de droge huid, hier is één voor u.

  • Multani mitti- twee/drie eetlepels
  • Curd - een eetlepel
  • Melk - om pasta te maken
  • Graded komkommer - een theelepel
  • Tomaat Graded - een theelepel

Maak een pasta van al deze elementen en gelden over het hele gezicht en hals. Rest van de richtingen hetzelfde is als hierboven genoemd eerste vlak pakket.

Probeer deze, en je zou zeker graag om uw huid te pronken met zeer binnenkort!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha