Hoe te Multani Mitti gebruiken voor de vette huid?Voor Khalid Mahmood (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Ze zeggen dat het is altijd goed om vette huid hebben als je wilt voor altijd jong uitzien. Echter, velen van ons voelen met een vette huid, is het niet altijd gemakkelijk om een ​​leven zonder problemen met de zelfde. Problemen zoals acne en puistjes ontstaan ​​meestal met een vette huid en bovendien, zou je erg vervelend op make-up zo lang zou kunnen steunen als je een vette huid te zetten te vinden.

Nou, al deze bovenstaande problemen op magische wijze verdwijnen als je Multani mitti in uw dagelijkse regime van de zorg toe te voegen. Multani mitti is zeker een magische element dat verandert de moeite-verhaal drastisch een einde aan meer dan een handvol problemen-vette huid.


Maakt gebruik van Multani Mitti voor de vette huid?

Een van die onderdelen oudste door de mens gebruikt als beauty-producten, heeft multani mitti altijd een plaats in de geschiedenis van de natuurlijke schoonheidsbehandelingen. Zelfs in dit tijdperk van stijl producten waarin cosmetische producten zijn allemaal in de mode, heeft glam van multani mitti niet een beetje 'verminderd. Natuurlijke producten zijn nog steeds de voorkeur om hun kwaliteit en bewezen voordelen. We kunnen de lijst vele een reden waarom mensen met een vette huid te verzamelen multani mitti om een ​​kijkje salon-zoals elke dag te krijgen.

  • Multani mitti is een natuurlijke aanvulling. Heeft geen sub chemisch element dat uw huid kunnen beïnvloeden. Rechtstreeks afgeleid van de natuur, dit onderdeel is van natuurlijke klei hebben meerdere gebruikers te worden bediend. Het is een rijke bron van overvloed van natuurlijke mineralen zoals zink, silicium, silicium oxiden, ijzer, magnesium, etc.
  • Multani mitti of aarde Fuller's is ook een uitstekende droogmiddel. Deze natuurlijke klei, indien terecht toegepast op de huid, helpt om overtollige olie te verwijderen waardoor de huid stralend en soepel. Het meest interessante deel is, het maakt de huid droog strippen essentiële oliën of vocht uit de huid.
  • Als u op zoek bent naar een natuurlijk element in huidskleur te verbeteren, Fuller's aarde is weer de juiste keuze. Het wordt vaak gezien dat de vette huid verliest natuurlijke schoonheid en glans vrij gemakkelijk. Het is om deze reden dat de meerderheid van de mensen met een vette huid klagen dat ze make-up voor een lange periode niet kon dragen. Voor dit probleem multani mitti is de beste oplossing. Het regelmatig gebruik van Fuller's aarde niet verwijdert niet alleen extra olie van de huid, maar ook de vorming van overtollige olie te voorkomen.
  • Deze natuurlijke supplement is perfect voor iedereen, omdat het geen neveneffect gebleken. Het zijn volledig natuurlijk, deze klei zelden brengt problemen add-on voor uw huid. Alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen is om te kopen van een vertrouwd merk.

Hoe te Multani Mitti gebruiken voor de vette huid At Home

Multani mitti is de perfecte keuze voor diegenen die in natuurlijke therapieën voor de huid geloven. Als religieus en op de juiste manier toegepast, zal het resultaat niet minder van een schoonheidssalon zijn. Ook kunt u veel geld besparen, omdat de klei is overvloedig beschikbaar tegen betaalbare prijzen. Aarde of multani mitti Fuller is beschikbaar voornamelijk in twee vormen, in een blok van klei, en de andere als een poeder. U kunt kiezen welk type dat het beste bij u past. Volg de onderstaande stappen om de verpakking te maken thuis stappen.

Ingrediënten die nodig

  • 2 of 3 eetlepels multani mitti
  • 1 eetlepel tomatensap (verwijder de zaadjes)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel havermout poeder
  • Rozenwater tot een pasta te maken

Een pakket van deze componenten. Was je gezicht met een gezicht te wassen zonder zeep en gelden de pasta over je hele gezicht en hals gelijkmatig. Laten drogen gedurende 20 minuten en spoel af met voldoende water. Dit pakket thuis is zeer effectief als je wilt naar een stralende huid en de olie de hele tijd te behouden.

Laat ons weten hoe dit pakket miltti Multani voor de vette huid heeft gewerkt voor u! Laat een reactie achter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha