Hoe te moisturizers voor gemengde huid kiezen?Goede huidverzorging routine is een must; geeft een gloeiende en gezonde huid. De routine huid bestaat meestal uit reiniging, toning en hydraterende.

Vergeet niet, kies producten die voldoen aan uw huidtype, is het makkelijker om producten te krijgen van een droge tot vette huid, maar het wordt moeilijk wanneer we proberen huidtype COMBI NATION.


Huidproblemen zijn gemengd:

  • Open poriën
  • Uitbreken
  • Glans

Bron: getty

Gemengde huid heeft de eigenschappen van beide soorten van droge en vette huid. Het is meestal de T-zone is vettig en het voorhoofd en de wangen worden het gebied droog gezicht. Meisjes met gemengde huid meestal verwarren hun type huid tot vette huid en gebruik de producten van de vette huid; Dit accentueert het probleem en maakt het gezicht droog en schilferig.

De beste moisturizer voor de gemengde huid

Bron: getty

Elk type huid heeft een vochtinbrengende crème, neemt ook de aard van de gemengde huid. Wat je nodig hebt om te voorkomen dat de olie in de moisturizer. Bij het kiezen van een beste vochtinbrengende crème voor de gemengde huid in india, denk aan de volgende punten:

  • Kies altijd voor olievrije moisturizer: moisturizers zonder olie hebben water als het belangrijkste ingrediënt dat de olie controleert en fungeert als als hydrateren. Vermijd producten met vet, zoals boter, omdat het leidt tot puistjes.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Fox

  • A, niet-vette gel crème op basis van licht dringt gemakkelijk in de huid en de poriën niet verstoppen.
  • Vermijd moisturizers die speciaal zijn ontworpen om acne te bestrijden, omdat zij de meest droge droog zal doen.
  • U kunt de olie te gebruiken als een natuurlijke moisturizer als dat stoppen met de productie van olie en hydrateren droge gebieden.

Bron: getty

Kies een vochtinbrengende crème die SPF 15 of meer in zich heeft. Blootstelling aan de zon zal de toestand nog erger in het gebied droog te maken.

  • Gebruik een vochtinbrengende crème met SPF niet gebruiken 's nachts omdat die poriën verstoppen.
  • Vermijd moisturizers met geur, omdat het kan leiden tot allergieën.
  • Bij het kiezen van een vochtinbrengende crème, op zoek naar ingrediënten zoals citroen, lavendel, dat de natuurlijke productie van olie balanceert en hydrateert de huid.

Denk aan de bovenstaande punten, terwijl het kiezen van een moisturizer en een gezonde huid.

Links: makeuptalk, dailyglow, wiseGEEK

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha