Hoe te Maori sieraden bindenDe Maori's, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, creëert sieraden hanger traditioneel gedrukt in zilver of gesneden jade of bot. Deze hangers opknoping touwen in plaats van kettingen, zodat vervoerders zullen moeten knopen in plaats van de vaststelling van een gesp. Meer in het algemeen, sieraden Maori sluit met een schuifknoop, zodat vervoerders kettingen kan trekken over hun hoofden, schuif de knooppunten om de snaren te verkorten, en de lengte later opnieuw en verwijder kettingen nooit kruising.

Wikkel het linker uiteinde van de draad rond de rechterkant. Trekken aan de staart van het linkereinde, boven de behuizing naar links. Trek de staart van de terminal recht naar beneden, zodat het dicht bij de kabel links onder de motorkap.

Loop links staart tegen de klok in rond beide kabels van twee of drie keer. Rijg het eind van de wachtrij in de lussen, en trek hem naar de top, het creëren van de eerste knooppunt. Draai de knoop.


Trek het rechter uiteinde naar links tot je genoeg hebt van een staart aan een tweede knooppunt te maken met het hebben. Wikkel de rechterkant eenmaal onder de linkerzijde van de kabel.

Loop rechts staart met de klok mee rond beide kabels van twee of drie keer. Net zoals ze deden aan de andere kant, haal het einde van de wachtrij in de holten, en haal deze door elkaar, het creëren van het tweede knooppunt. Trek de knoop strak.

Snijd de uiteinden van de code, indien gewenst, en knoop de uiteinden zodat ze niet kunnen trekken door de glijdende knopen. Nu moet je in staat zijn om de lengte van uw ketting te passen zonder te ontbinden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha