Hoe te Listerine gebruiken om roos te genezen?Jaar geleden, op de middelbare school, ik herinner me verwijten en anderen combineren mock een klasgenoot voor blijkbaar niet zijn schuld. Hij was een pestkop? Niet stationair draaien! Had net witte vlokken vliegen over je hoofd elke keer hadden we gym tijd. Naarmate de jaren gingen voorbij, is de jongen al zo vergeten waren onze ontmoetingen met roos op zijn hoofd. Een paar maanden geleden, de laatste kwam bij terugspoelen roos vlokken zijn begonnen te ontstaan ​​op de hoofdhuid. Ik was overstuur? Ik had gemengde gevoelens, schaamte, schuld, en maken zich zorgen om het allemaal. Gelukkig kan hebben, ik raakte dezelfde klasgenoot volgende week- en mijn schaamte had geen grenzen !! Maar jongen, was ik verbaasd? Niet alleen was uitgegroeid tot een onstuimige knappe man te zijn, hij was ook vriendelijk genoeg om enkele van de vele remedies die hem hielp ontsnappen uit haar hoofdhuid roos te delen.

Hier is iets wat ik vreemd vond en interessant, en ik weet zeker dat je zult ook. Ron heeft me gevraagd om Listerine mondwater gebruiken voor roos op mijn hoofd en ik lach gewoon af. Een paar maanden later, nadat u verschillende remedies tevergeefs, ik dacht waarom niet te proberen Listerine, en ik was in voor een verrassing. In één toepassing, heb ik een ongelooflijke verbetering die mij gevraagd om te blijven slathering mijn hoofd met mijn mond deodorant gezien! En nu ik garandeer voor Listerine om roos te behandelen.


Listerine is niet langer alleen voor een frisse adem; kan worden gebruikt als een middel voor het behandelen van roos! Ongelooflijk, toch? Hier is een beetje 'leuk weetje: de makers van Listerine geadverteerd als een remedie voor roos s in 1990. Zelfs als de advertenties niet vermeld dit meer vandaag de dag, zijn er nog genoeg mensen die zweren dat ze hebben de advertentie gezien, probeerde en instaan ​​voor een effectieve remedie te zijn!

Hoe te Listerine gebruiken voor roos?

Ben je moe van het proberen de roos shampoo die krijgt om te worden geadverteerd op tv? Nou, dan moet u zeker eens proberen Listerine! Wat heb je te verliezen? Hier zijn enkele tips voor u te volgen om het te gebruiken als een anti-roos:

Eerst krijg een fles Listerine, een spiegel en een fles shampoo. Wat is de spiegel? Nou, het is om je hoofdhuid te controleren alvorens Listerine.

 • Als je hoofdhuid gevoelig is of als er een beschadigde huid, dan kunt u deze behandeling over te slaan. Listerine bevat alcohol, dat steek en waarschijnlijk verergeren als goed. Wacht tot alle sneden of kapotte huid heelt voordat u probeert deze truc.
 • Nu, vergeet niet dat als je een fles Listerine te kopen, is het beter om de gele tinten te kopen originele formule. Versies en oude klassiekers zijn altijd de beste, is het niet? Listerine geel wordt beschouwd als het beste om roos te behandelen.
 • Nu is het tijd om te zien of de behandeling echt werkt. Eerste, giet er een cap mondwater in een kopje. Meng gelijke delen van baby-olie aan het en leg het opzij.
 • De volgende stap is om je haar zoals gewoonlijk wassen en goed naspoelen. Passeert met een conditioner deze keer!
 • Nu giet de beker vol Listerine gemengd met baby-olie op het recht voor de kop. Vergeet niet om uw hoofd achterover te kantelen of bent u zeker om Listerine in uw ogen, die ogen in brand kan zetten!
 • Laat de mondspoeling zitten op de hoofdhuid een volledige 5 tot 10 minuten.
 • Zodra de vijf minuten voorbij zijn, was je haar en behandeling voort te zetten voor een week of meer. U bent zeker om grote resultaten te zien!
 • Als alternatief kunt u ook gebruik maken van een katoenen bal naar Listerine schar op het hoofd en laten inwerken vóór het wassen van het haar.

Wat meer tips over Listerine roos Care

 • Als u denkt dat het gebruik van alleen Listerine te hard op de hoofdhuid kan worden, kunt u een beetje 'van baby-olie en water toe te voegen. Of meng gelijke delen van de boom of lavendelolie in Listerine vóór tip over je hoofd.
 • U kunt uw borstel, kam en andere tools die je gebruikt om je haar te stylen in Listerine om eventuele bacteriën of schimmels die roos kunnen veroorzaken doden dip.
 • Als uw gereedschap niet kan worden geweekt, gewoon afvegen met een doek gedrenkt in Listerine! Simpel!
 • Het is waar dat er geen medische instantie die zei dat Listerine kan worden gebruikt als een behandeling voor roos. Maar bevat essentiële oliën die bekend zijn bij de schimmel te bestrijden. Deze oliën zijn menthol, thymol, eucalyptol en methylsalicylaat.

Men mag niet vergeten dat de Listerine niet effectief bij ernstige gevallen van roos kan zijn. En 'bekend om behulpzaam te zijn in milde gevallen zijn. Als u op zoek bent naar een snelle oplossing voor uw problemen hoofdhuid schilfering, moet je zeker zien een dermatoloog voor hulp. Met behulp van Listerine kan een paar weken duren om roos te genezen, maar het is zeker het proberen waard!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha