Hoe te leven zonder spijt? 10 TIPSHoe te leven zonder spijt? 10 TIPS

Het is een leven zonder spijt mogelijk of gewoon een droom zonder hoop? Alle bouwen we een kleine lijst van spijt, het leven gaat verder: "Ik zou niet hebben gezegd dat 'of' ik kan dit doen" ... Maar de truc is om ervoor te zorgen dat wanneer u de laatste paar jaar hebben bereikt van je leven, de enige spijt die worden achtergelaten op uw lijst zijn van ondergeschikt belang. Dus zolang je nog ademt, hoe jong of oud je ook bent, er is nog tijd om een ​​aantal van die spijt krijgen van uw lijst, hier zijn enkele tips en motiverende tien manieren waarop je jezelf kunt helpen om uw lijst te houden betreurt beheersbaar:

1. Weet wat belangrijk voor je is

Het leven is vol wendingen en niemand kan echt weten wat hij in Servië heeft voor ons, zodat plannen die je maakt kan alleen in hoofdlijnen. Wat belangrijk is, is echter om ervoor te zorgen dat u de dingen die echt belangrijk voor je zijn prioriteit. U kunt naar het einde van uw leven, met nooit CEO van uw bedrijf, maar genoeg tijd doorbrengen met je kinderen of geliefden?


2. Wees niet bang om risico's te nemen

Dingen mis gaan en zal mis gaan, maar een van de grootste spijt die je kan hebben, is dat je niet eens geprobeerd hebben. Risico betekent iets anders voor verschillende mensen, maar; Voor sommigen is het de fysieke risico voor bungee jumping proberen, voor anderen is het gewoon de angst voor het vliegen in een vreemd land. Wat ook de angst, hoe klein ook, te ontmoeten en te proberen, of je kan spijt van krijgen.

3. Niet goed

De meeste succesvolle zakenmensen en sporters niet lukt, ten minste één keer op de weg naar hun doelen te bereiken. Het verschil is echter dat zij erkennen dat er een fout is slechts een les en je kunt leren van deze; Ze geven nooit op het proberen.

4. Sta open voor nieuwe ideeën

Je kunt niet alles hebben meegemaakt in het leven toch je wilt, dus wees niet bang om iets nieuws te proberen, gewoon omdat het een beetje 'uit je comfort zone gewoonlijk. U wilt een aantal verhalen uw kleinkinderen vertellen, is het niet? Dus stap uit en probeer iets nieuws!

5. Wees trouw aan jezelf

Het is niet egoïstisch om jezelf eerst af en toe zetten en u kunt hun dromen te volgen, ondanks dat het een vriendelijk en attent. Zorg ervoor dat je voor jezelf opkomt, zijn trouw aan jezelf en de dingen die je wilt, evenals blik doen na de mensen om je heen.

6. Geniet van de reis

Het leven is wat je moet doen om te genieten van de reis en kijk om je heen als je gaat en genieten van het landschap. Vergeet niet, downs van het leven zijn slechts lessen, het verhoogt het leven is de beloning.

7. Fix sneller, als je kunt

Soms is het weer weg kan komen met ons en voordat we het weten, het is te laat om iets dat we jaren geleden hadden kunnen vast te lossen. Heb de moed om toe te geven dat je fout bent of houd de olijftak aan iemand die je had een gevecht met, voordat het te laat is.

8. Neem de tijd

De wereld zal niet eindigen als je een beetje 'persoonlijke tijd opstijgen, en de mensen zullen het zonder jou. De waarheid is, zal je waarschijnlijk niet eens merken dat je weg was voor een tijdje '! Neem de 'tijd en zet de telefoon, niet uw e-mails niet lezen, ga iets anders doen, iets wat je wilt voor een verandering te doen.

9. Houd wachten

Zet je fouten achter je. Fix Fast wie wel en wie niet kan vergeten, morgen is er weer een dag. En 'slechts fouten die wonen op betreurt dat echt geworden.

10. Deel uw liefde

Zorg ervoor dat u uw tijd doorbrengen met mensen die je lief te hebben en hen vertellen dat je van ze houdt vaak. Leven ten volle, maken het grootste deel van elke gelegenheid en eerlijk in alles; Het moet alleen worden gelaten met kleine spijt op uw lijst.

Hoe te leven zonder spijt? Voel je vrij om hun motiverende suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  0   0
Oktober 10, 2015 | 00:17:46 | later 8 uur

Ongelooflijke positieve suggesties!

  0   2
Oktober 10, 2015 | 01:03:14 | later 9 uur

Geweldige site!

  2   2
Oktober 10, 2015 | 07:48:12 | later 16 uur

Prachtige suggesties!

  3   1
Oktober 10, 2015 | 15:17:02 | later 23 uur

Geweldige informatie. Lucky me dat ik ontdekte uw blog per ongeluk. Ik bookmarked voor later!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha