Hoe te Leuke Gift Tags MakeGepersonaliseerde gift tags zijn uniek en eenvoudig te maken. Niet alleen doen ze schijnen op elk moment, ze voegen ook een aangepaste stijl die een beroep op iedereen. Met eenvoudige stappen, is het gemakkelijk om uw eigen gift tags te maken in plaats van het gaan naar de winkel en koop-en-klare. U bespaart geld en maak indruk op anderen op hetzelfde moment.

Kies uw basiskleur voor de tag. Dit zal de achtergrondkleur zullen allemaal worden gelijmd. Knip het papier in vierkanten van de bouw van drie centimeter of leuke vormen. Bijvoorbeeld, als je geeft een cadeau aan een meisje, je kan het papier in de vorm van een hart gesneden.

Kies een contrasterende kleur te lijmen op de top van je basiskleur. Plaats het papier in de printer. Kies een geschikt lettertype en typ de naam van de ontvanger van het geschenk. Druk het papier.


Snij de naam gedrukt op de kaart, waardoor het ongeveer een halve centimeter kleiner dan de eerste kaart base.

Gebruik een lijm stok om je tweede stuk papier plakken op de eerste.

Vind meer ambachten te houden aan uw cadeau-tag. Bijvoorbeeld, plak een klein roze strikje op de cadeau-tag meisje. Of vind knoppen en lijm rond de naam.

Knip een klein gaatje in de linkerbovenhoek van het label met een perforatie.

Loop gekleurd lint door het gat en bind je tag gepersonaliseerde gift voor het heden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha