Hoe te lederreepen kopenAls u het bouwen van kleine bloedvaten in de huid, het vinden van goede lederreepen kan geld besparen. Ze zijn verkrijgbaar in grote groepen, met een mengsel van kleuren en afwerkingen, of u kunt kiezen voor de kleinere verpakkingen, met lederen restjes die het meest past bij de behoeften van het project. Winkels

Craft

Bepaal de grootte, kleur en het gewicht van de leer die u nodig hebt. Enkele voorbeelden zijn leer, schapenvacht en Frogskin. Deze kunnen komen in verschillende afwerkingen, waaronder suède, reliëf of lakleer. De dikte van de huid wordt bepaald door het gewicht in gram per vierkante meter.

Denk aan uw budget en de grootte van uw project. Start bezoek of contact opnemen met de in de volgende stappen vermelde winkels. Vergelijk hoe goed elke voldoet aan de behoeften van het project. Vergelijk de kosten van vervoer als u online bestellen bent, en vraag naar het terugkeerbeleid, met inbegrip van degenen die betalen voor de retourzending.


Bezoek een winkel Michaels of Hobby Lobby in uw buurt. De meeste ambachtelijke winkels verkopen lederreepen in kleine pakketten. Genomen stof en stof winkels zoals Jo-Ann Fabric en ambachtelijke winkels blijft ook magazijn leer gegroepeerd in stukken en verpakt.

Ga naar een winkel Tandy Leather Factory. Ze verkopen de resten van de huid die kunnen worden gekocht in de winkel of online gezien. Supplies Remnant, maten en kleuren, dus bellen voordat je gaat.

Aankoop blijft van de huid en gooi online uit een retailer online reputatie als Justleather.com. Kijk goed de scheepvaart en het beleid terug te keren alvorens te bestellen.

Oproep leer en schoenenwinkels repareren in uw regio en vragen of je kunt kijken naar het afval dat ze weggooien. Bieden om te betalen voor wat je niet gebruikt, en u kunt in een rij een vaste leverancier.

Sella contact en Supplies hoofdstukken, die zouden bereid zijn om hun afval te verkopen.

Kies de provider die de behoeften van uw project, dat de kwaliteit van de huid moet bevatten voldoet. Een verkoper kan een betere prijs, maar een lagere kwaliteit kan onbevredigende resultaten opleveren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha