Hoe te LANGS voelen zich meer verbonden met een afstand VERSLAG?Hoe te LANGS voelen zich meer verbonden met een afstand VERSLAG?

Afstand relaties zijn veel vaker worden, en zelfs met alle verschillende middelen die we tot onze beschikking hebben die ervoor zorgen dat de communicatie over lange afstanden gemakkelijk, kan het nog steeds moeilijk zijn om een ​​verband met de ware zin van een persoon die is gescheiden te houden. Een lange afstand relatie betekent dat je moet veel meer betrokkenheid, geduld en kracht, om het gevoel van nabijheid leven handhaven. Dit wil niet zeggen dat het niet kan werken, omdat duizenden mensen het werk doen, dus lees deze tien manieren die u zullen helpen zich meer verbonden met uw partner, zelfs als ze zijn mijl afstand.

1. Gebruik een technophobe niet

Wees niet bang om maximaal gebruik te maken van technologie die u tot uw beschikking hebt. U kunt tekst, e-mail, Skype en houd je Facebook-profiel tot nu toe. Skype is waarschijnlijk de beste van hen, omdat je gezicht kunt praten tot aangezicht. Als u niet weet hoe u deze dingen te gebruiken, vraag een vriend om hulp, omdat de dingen zoals Skype echt kan helpen brengen u dichter bij elkaar.


2. Vergeet niet snail mail

Terwijl alle technologie die we hebben, is ideaal voor directe communicatie, niet de kracht van een handgeschreven brief niet onderschatten. Als je een echte brief aan iemand schrijven, krijg je de tijd om na te denken over wat je wilt zeggen en een handgeschreven brief is veel persoonlijker dan een elektronisch bericht. Het laat ook zien dat je veel meer moeite in te schrijven.

3. Maak gebruik van de telefoon

Niet alleen vertrouwen op het geschreven woord; het geluid van elke stem zal ook steeds belangrijker voor ons beiden zijn. Als je gaat om een ​​tekst goodnight sturen, zou je zelfs in plaats daarvan noemen. Het zal veel mooier en personeel, en u helpen zich meer verbonden met elkaar.

4. Deel de kleine dingen

Als je praat, praten over alles. Wat je deed tijdens de dag, die je ontmoet, wat je over gesproken, en zelfs wat je gegeten. Een van de dingen die je mist als je in een lange afstand relatie is de gemeenschappelijke, alledaagse details van elkaars leven. Spreken van wat lijkt te zijn voor iets heel saai, zul je veel dichter bij elkaar te voelen.

5. Spreek elke dag

Wil je echt wilt proberen om te praten met elkaar, ten minste eenmaal per dag. Zelfs als het is gewoon een praatje gedurende vijf minuten om te zeggen goede nacht, kunt u een verschil maken. Als je samen geleefd, zou je iets om elke dag te zeggen, dus laat het niet vallen, alleen maar omdat je mijl afstand. Maak een routine om altijd tot een bepaalde tijd van de dag te spreken, en zo zal het gemakkelijker niet te laten andere dingen in de weg van dat belangrijk telefoontje.

6. Het verzenden van foto's

Foto's kunnen een belangrijke manier om verbonden te blijven zijn. Een paar klikken van uw avondje uit met vrienden of familie bij elkaar, helpen een partner weg voelen zich meer betrokken bij je leven. Het is heel moeilijk om uit te leggen in woorden wat dat ziet eruit als iets, dus klik weg met uw camera telefoon en hij was in staat om zelf te zien wat je het over zal zijn.

7. Wees eerlijk, maar blijf positief

Probeer vrolijk en optimistisch te zijn bij het praten met je partner, of het zal alleen hem het gevoel nog meer geïsoleerd, omdat ze er niet kunnen zijn om te helpen, maar dat zei, moet u nog steeds delen van de kleine irritaties van de dag met hem. Als je naar beneden omdat je een slechte dag op het werk gehad, zeg hem dan. Als je probeert om alle verbergen, kon hij worden overgelaten te maken omdat je boos bent.

8. elkaar bezoek zo vaak mogelijk

Natuurlijk, het zien in persoon is de beste manier om in contact te blijven, dus zorg ervoor dat je elkaar zo vaak mogelijk. Als je dat doet zien elkaar, maken dat de tijd om samen nog echt bijzonder te krijgen. Krijg zo veel mogelijk tijd op uw eigen met elkaar en tijd doorbrengen thuis. Uitgaan elke dag en 's nachts het zou leuk zijn, maar zal tijd nodig hebben om ook te praten.

9. Maak plannen voor de toekomst

Niet praten over de toekomst en plan voor wanneer je volgende weer bij elkaar zijn. Hoewel deze keer een beetje 'verder weg kan zijn, zal het nog steeds geven u beiden iets te verheugen. Als je elkaar dan dat van elkaar onthouden, het zal niet eeuwig zijn, zal de scheiding gemakkelijker te behandelen en zal geven is iets wat je kunt voor hen werken.

10. Niet belangrijke gelegenheden vergeten

Wanneer je uit elkaar, jubilea en verjaardagen vieren is nog belangrijker, dus niet wat je ook doet, vergeet haar verjaardag of andere belangrijke data. Herinneren hoe de dingen die je partner zal beseffen dat je nog steeds aan hem, zelfs als u niet kunt zijn met hem elke dag.

Wat is je relatie advies voorkeur lange afstand?

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha