Hoe te Kralen BraidWeefsel kralen is een methode om een ​​multi-stranded sieraad. Deze stijl van het maken van sieraden kan vol, volumineuze sieraden te maken zo charmant en interessant. Als je combineert vele draden van dezelfde kleur of gebruik een ander kleurenpalet voor elk gebied, zal uw vlecht een zeer unieke uitstraling hebben. U zult moeten experimenteren met verschillende schema's en modellen voordat je precies de look die u wilt van uw parels verweven kan krijgen.

Vormen een kleine lus op een 3 inch stuk draad gauge 18. Met een punttang aan de uiteinden van de draad rond de pin van de cyclus wrap en houd het dicht.

Wikkel een uiteinde van elk van de vijf strengen op de cyclus eindigt met het einde van de volgende draad gewikkeld rust voor de rest van de lengte om samen te krimpen.


Schuif een krimp in elk van de draden net onder de uiteinden gewikkeld. Gebruik een tang om de inkepingen goed sluiten.

Schakel kralen op elk van de draden tot ze vol. Maak lus aan losse eindjes, en plooi ze gesloten om de kralen op te houden. De cycli moet groot genoeg zijn om 18-gauge draad tegemoet te komen.

Houd de uiteinden van de strengen van parels die worden samengevoegd, en leg ze in een mal sok. Dit zal de sieraden stabiel te houden tijdens het werken.

Steek de draden van korrels door de ander in een beweging vlechtwerk totdat alle draden zijn getwijnd op het einde toe.

Draad ander 3 cm draad door de ringen aan de uiteinden van de draden en gesloten lus. Plaats de hiel stekkers aan elk uiteinde, en bevestig alles wat de sluiting die u wilt gebruiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha