Hoe te koning kussens te gebruiken op een bedSoms niets kan verslaan een mooie grote, comfortabele kussen wanneer je je hoofd om te gaan slapen bewegen. Een van de grootste kussens verkrijgbaar is een king-size kussen, en er is niets dat zegt dat je niet kan beschikken over een king-size kussen, als je een kleinere bed, zelfs als de grootte van het bed is een koningin. Gebruik het kussen kingsize hetzelfde als elke andere kussen grootte.

Plaats de kussens kingsize bed in een king-size kussenslopen. Iets kleiner is niet van plan om goed te houden het kussen en zal clusteren binnen het geval.

Verwijder alle kussens uit het hoofd van uw bed. Zelfs als u andere kussens, u wilt dat de grootste kussens te zijn in de achterkant van het bed.


Plaats de kussens aan het hoofd van de king-size queen bed. Als je twee kussens, zal iets uitsteken aan de zijkanten van het bed.

Plaats alle andere kussens op het kingsize kussens, van groot naar klein. Hierdoor kunt u de kussens u wilt slapen met wanneer je naar bed gaat gemakkelijk aan te passen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha