Hoe te knoopsgaten Extra Large makenSlots lijkt misschien een moeilijke onderneming voor riool start, maar zijn verrassend makkelijk te doen, nu dat de meeste naaimachines zijn in staat om automatisch een knoopsgat te naaien perfect formaat met behulp van een speciaal been. Echter, kan de naaivoet alleen worden gebruikt om slots te creëren tot een bepaalde lengte. Wanneer een kledingstuk nodig één of meer grote extra slots, het kan worden gedaan met traditionele naaivoet van de machine de volgende stappen.

Bepaal de lengte van de sleuf door meting van de diameter van de knop, vervolgens toevoegen van de hoogte van de knop meer dan 1/8 inch. Als je met een tissue bijzonder zwaar, is het raadzaam om een ​​extra 1/8 inch toe te voegen in de lengte, zodat het makkelijker wordt om de knop zal zijn en ontknopen zijn hoofd.

Markeer de positie van de sleuf op het hoofd met behulp van krijt van de kleermaker. Trek een rechte lijn gelijk aan de lengte van de sleuf, en voeg vervolgens een korte loodrechte lijn op elk uiteinde. De lange lijn zal het centrum van de sleuf die wordt opengesneden als je eenmaal klaar bent met naden vertegenwoordigen, en de lijnen aan elk uiteinde vertegenwoordigen de versterkingen, of de breedste punten aan de uiteinden van de sleuf.


Zet de naaimachine om de instelling van de zigzagsteek. Stel de steeklengte op 0 of 1 en de breedte van stap 5. Plaats de kop op de machine en laat de voet, dan langzaam de naald naar de rechter bovenhoek van de sleuf gemarkeerd. Maak je eerste versterking stiksels op verschillende punten vooruit en achteruit om de draad te vergrendelen en te voorkomen dat de lus van ontrafelen. Wanneer de trens klaar is, draai het handwiel van de machine als nodig is om de naald bewegen in de meest rechtse positie.

Verander de breedte van het punt 2 en naai de lengte van de sleuven, het bijhouden van de punten aan de rechterkant van de lijn die je trok. Als je het einde bereikt, zorg ervoor dat de naald weer in de meest rechtse positie, stel de breedte van de rug bij punt 5 en naai een andere versterking. Als deze versterking is voltooid, laat de naald in het weefsel in de meest linkse positie.

Zet de persvoet omhoog en draai de stof 180 graden, met de naald als de as, zodat de naald is nu aan de rechterkant van de sleuf. Stel de steekbreedte op 0 en zet de naald in de meest rechtse positie door het naaien van een steek. Het veranderen van de breedte van het punt weer 2 en nog naai de lengte van de sleuven, die het recht van de kalk lijn. Wanneer u de eerste versterking te bereiken, naai een paar steken achteruit te naaien vergrendelen. Verwijder het kledingstuk uit de machine en knip de draad uiteinden.

Plaats een straight pin door de lopers aan elk uiteinde van de sleuf te beschermen tegen toevallige opengesneden. Beginnen bij de bodem kruisje, raakte het lange eind van uw tornmesje centrale sleuf en schuif in de richting van de bovenste wapening, waardoor open ruimte voor de knop om door te gaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha