Hoe te klonterig Lashes te lossen?Net als elk ander product make-up wonder je mascara er ook voor kiezen om te gaan op een van zijn driftbuien in de dag als je meer nodig hebt. Het kan zijn dat je moest bijwonen vergadering of wanneer u een hete date. We weten alleen dat het weer is de slechtste tijd en net wanneer je denkt dat je alles aan zal je mascara bijna alles verpesten.

Ik zeg bijna, want er is niets in deze wereld dat niet kan worden opgelost! Hier is hoe je kunt oplossen van een situatie mascara gone bad.


Stap 1:

Nou, als de eerste stap in elke crisis, haal diep adem en kalmeren, omdat dit kan worden vastgesteld - tot in de perfectie! Klonterig wimpers kan worden vermeden en kan eigenlijk in een moment worden vastgesteld.

Oud, die niet worden gebruikt mascara je de look clumpy knapperig te geven en uiteindelijk kan ook leiden tot irritatie van de ogen, dus een goede tip om de perfecte wimpers te krijgen is om je mascara te gebruiken terwijl het nog nieuw. Koop een langdurige mascara die is waterdicht en vlekvrij. Ook vindt een mascara die een mascara applicator die veel ruimte tussen de borstelharen is heeft. Een haren als die gaat tussen elke wimper, die elk een, voor een vollere, natuurlijke uitstraling. Te veel pluche haren op een mascara applicator zal je de look samengeklonterd wanneer u van toepassing zijn op je wimpers te geven.

Stap 2:

Bij het aanbrengen van mascara, altijd controleren of de applicator is overtollige vloeistof op het omdat deze overtollige vloeistof gaat om aan te vallen op de wimpers veroorzaken van een ramp. Verwijder overtollige vloeistof op de rand van de fles, zodat je toverstok is gewoon een laag die de wimpers dekt prachtig dat je heerlijke kijken.

Borstel je wimpers van de wortels omhoog wiebelen de staf zachtjes van links naar rechts. Werken via de wimpers in een lichte beweging in een zig-zag te verwijderen klonten. Deze truc werkt het best aan de wimpers die nog een beetje 'nat teneinde de beweging zigzag voeren direct na het aanbrengen van mascara. Dit definieert de wimpers goed zonder klonten. En 'de mascara geplaatst in de buurt van de wortels, niet het advies dat de illusie van lengte geeft.

Stap 3:

Nu, om welke reden, als de wimpers lijken samengeklonterd zelfs daarna, is het raadzaam om een ​​remover pad samenstelling bij de hand houden. Het is essentieel om de sporen van de ramp snel en effectief verwijderen voordat mascara droog. Op het moment dat je je realiseert dat je mascara ging het mis, zonder pardon, gewoon veeg de wimpers met make-up verwijderen pads in een hoek van zestig graden met de index tussen de oogleden. Deze radicale beweging zal wegnemen alle overtollige mascara, het verlaten van uw oogschaduw, indien aanwezig, intact.

Nu met een papieren handdoek, dep ze voorzichtig droog de wimpers; Gebruik een papieren handdoek, de weefsels neiging vast te houden aan de wimpers, terwijl een papieren handdoek meer vocht absorbeert. Met behulp van zachte maar stevige slagen de vacht van de wimpers met mascara opnieuw en doe de routine voor zigzag oogkleppen perfect. Vergeet niet om je ogen te sluiten en zet de mascara wand op de top van de wimpers aan de basis en haal deze door aan eventuele klontjes te verwijderen.

Beauty fouten kan iedereen overkomen, maar houd deze handige tips klaar, zodat ze altijd op hun best uitzien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha