Hoe te kleden als Goku van Dragonball ZGoku is de hoofdpersoon van de serie van de Japanse animatie hit, Dragonball Z. Het karakter is bekend als lid van de sterkste uitheemse soorten in het universum van Dragonball Z, waardoor hij een geweldig karakter om zich te verkleden als voor Halloween of uw volgende Dragonball Z partij.

Zet op een kobalt of t-shirt spier helder blauw als uitvalsbasis. Als je een t-shirt spier niet kunt vinden dan gewoon een blauw shirt en snijd de stiksels op de kraag, dicht achter, zodat de kraag opent als Goku.

Zoek een oranje vest als frogg Toggs Blaze oranje vest. U kunt ook een oranje veiligheidsvest of jagen dragen. Snijd de reflecterende zones of bevestigingsmiddelen en elastisch.


Krijg je een paar oranje broek broek gezwollen als Ghast Cargo Koord Dans in oranje. Broek met elastische manchetten aan het einde van een fase de voorkeur maar niet noodzakelijk.

Zet uw oranje vest over het blauwe shirt en zet dan op de oranje cargo broek. Zoek een voet lang stuk blauw doek te wikkelen rond de taille. Als u niet beschikt over het doek en vervolgens met een blauwe band in karate aan de jas te binden op zijn plaats.

Accessorize als Goku gekleed in een blauwe polsbandjes (bands zweten) op beide armen. U kunt het zweet bands te voeren rond de enkels ook. Bind oranje broek in het worstelen of vechtsporten, laarzen of schoenen zijn best slechts hoog, om uw stijl van Dragonball Z naar beneden te krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha