Hoe te kleden als een konijntje Halloween als JuniorAls u zich voorbereiden voor een Halloween, kunt u de extra mijl te gaan en te assembleren een zelfgemaakte kostuum. Met een paar items uit de junior sectie bij uw plaatselijke kledingwinkel en een aantal eenvoudige ambachtelijke benodigdheden, kunt u maakt een konijn pak modieus en charmant. Vrienden zullen onder de indruk zijn als ze ontdekken dat het kostuum is uniek.

Kiezen uit leggings die de natuurlijke kleur van een konijn zijn. Een veel voorkomende keuze is wit, maar u kunt kiezen bruin, grijs of zwart, als je dat liever. Kies een shirt met lange mouwen van dezelfde kleur.

Plak 07:56 katoenen ballen samen om een ​​cirkel die zal dienen als een pluizige konijntje staart vormen. Lijm de staart naar het hoofdkantoor van leggings


Snij twee stukken voelde dezelfde kleur als de rest van het kostuum in de vorm van bunny oren. De oren worden lange, driehoekige vormen curves. Gebruik het beeld van een konijn om u te begeleiden.

Snij twee stukken van roze voelde om te dienen als de binnenkant van de bunny oren. Deze stukken moeten de vorm van de oren nabootsen, maar moet kleiner. Lijm het kleinste deel aan de grotere stuk zodat de ondereinden van de weefsels uitgelijnd. Het grootste stuk zal een projectie boord te hebben aan beide kanten.

Lijm een ​​ijslolly stokje in het midden van de achterkant van elk oor. Dit maakt de oren staan ​​zoals ze doen bunny oren.

Lijm de oren om een ​​strook van kunststof, ongeveer 2 centimeter van elkaar.

Verf je gezicht met een roze cirkel op de neus en snor zwarten op beide wangen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha