Hoe te kleden als een jaren '80 Prep voor HalloweenHalloween is een feestdag voor veel mensen extravagant. De kans om zich te verkleden in een kostuum dat normaal gesproken niet in staat zou zijn om te dragen draagt ​​bij aan de opwinding van het seizoen. Misschien is een van de meest eenvoudige en effectieve kostuums is de 1980 prep. De terugkeer naar een tijd van mocassins in buis sokken maken Halloween nog leuker. Leer hoe te kleden als een jaren '80 voorbereiding voor Halloween.

Alvorens te bepalen welke kledingstukken zal moeten krijgen voor je kostuum. Ziften door de beelden online of kijken naar oude afleveringen van tv-programma's in 1980 voor ideeën over wat te dragen.

Laten zich inspireren door tv-shows en films zoals "16 Kaarsen", "The Breakfast Club" en "Saved by the Bell." Ziften door je kast en neem inventaris van wat je hebt 1.980 items die kunnen worden geïntegreerd in uw kostuum.


Zoek een paar stonewashed taps toelopende jeans, mini-rokjes of kaki broek/shorts te dragen als de achtergrond voor uw kostuum. Kijk goed rond spaarzaamheid winkels en snuffelen je kast om de penny loafer schoenen, sneakers Keds of soortgelijke appartementen pak (voor meisjes) te vinden.

Nemen heldere kleuren met grijs of kaki chino, zoals een hete roze sweater met chino's, jeans of een rok met een lime groene shirt. Plaag je haar als je een vrouw bent en gebruiken veel haarlak om de look compleet. Voeg felle lippenstift, veel mascara en een veel accessoires, zoals armbanden, oorbellen en kettingen meerdere.

Das een trui om zijn nek om uw kostuum 80s zeer preppy maken. Ga voor een meer klassieke look country club compleet met een tennisracket. Vind een paal als je een man, en koppelen met een trui gebonden rond zijn schouders hangend of tennis shorts.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha