Hoe te Kajal perfect toe te passen?Kajal is de beste vriend van een vrouw, vooral omdat het verfraait de ogen direct, terwijl het verlichten van het gezicht. Naast het feit dat een cosmetisch product, moet u weten dat het heeft een aantal geneeskrachtige eigenschappen, die helpen bij het voorkomen oogziekten.

Toepassing in verschillende landen:

India en Pakistan van de weinige Aziatische landen en een aantal Arabische landen zijn vrij goed bekend voor het dragen kohl. Het is niet alleen de vrouwen in deze sectoren van de samenleving die kajal dragen, zijn er veel mannen dragen kohl om uw ogen te beschermen.
Er zijn een heleboel religieuze redenen bekend, zelfs in deze landen, die stimuleert mensen om kohl dragen.


Link naar traditionele slijtage:

Kajal, of in de lokale taal die bekend staat als Surma, wordt gezegd dat de algehele uitstraling van uw kleedkamer fleuren !!! We inheemsen een grote groep gebruikers als Kohl gaat met traditionele slijtage.

Zorg:

  • Het is erg belangrijk om uw ogen te houden, zonder het toepassen van kohl oog, vooral omdat de donkere zwarte tinten uw ogen kijken donkerder in een grotere regio, waardoor uw huid toon donkerder en saai.
  • Het is zeer belangrijk om de juiste merk van kajal wat de markt biedt een breed scala aan lokale kajal hoge kwaliteit te gebruiken.
  • En 'aangeboden in potlood, poeder, vloeistof en gel-formaat !!! Dus je kunt kiezen uw voorkeur en zoeken naar schoonheid en medische voordelen!

Stappen Om te solliciteren Kajal:

Hier zijn een aantal eenvoudige stappen die u zullen helpen te kunnen toepassen Kajal:

  • Reinig het gebied rond de ogen met inbegrip van de wimpers met een zachte zeep en water. Voor al diegenen die een droge huid hebt, hydrateren de huid rond de ogen goed, en dep een beetje 'stof losser om de vettigheid te voorkomen.
  • Trek het onderste ooglid, zodat de binnenste afdekking of lijn de waterlijn wordt blootgesteld.
  • Gebruik een kohl potlood dat niet te hard en starten vanaf de binnenkant van het oog naar het uiteinde.
  • Als u niet beschikt over een vaste hand hebt, neem een ​​beetje 'kajal op uw vingertop en sleep soepel langs de waterlijn. Echter, zorg ervoor dat uw handen goed worden gewassen, want er zijn mogelijk kans op infectie.
  • Als u een zachte smokey effect wilt, kunt u een dikke lijn van kohl toepassing op de onderste rand en vervuiling van de lijn met een oogschaduw kwast of Smudger.
  • Voor het bovenste ooglid, sluit de ogen en lijn de bovenklep gelijkmatig, vanaf de binnenste ooghoek naar de buitenste hoek van het oog, geleidelijk verhogen van de dikte.

Voor bruiloften dat de ogen een beetje kunnen overbruggen 'meer om te spelen met verschillende kleur potloden, oogschaduw en valse wimpers. U kunt ook het volume van de wimpers te verhogen door het toepassen van een royale hoeveelheid mascara, die zal inturn u meer van de look 'desi' te geven.

Dit zal ook helpen te verlichten en fleuren je ogen, en eventueel het geven van de mogelijkheid om met uw kleine ogen groter lijken.

Kajal je krijgt een mysterieuze blik sexy, of het nu dag of nacht, vergeet dan niet om kohl altijd van toepassing op uw ogen, en ziet er geweldig uit!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha