Hoe te Intarsia breien beginnenIntarsia breien maakt mesh designs verschillende kleuren in één stuk zonder gebruik van een techniek de grond. Unlike Fair Isle breien, waarbij zij zorgen voor meer strengen garen langs de achterkant van het werk door de inlage niet dikker dan gebreide stof met een enkele draad. Inleg vereist enigszins verschillende technieken, afhankelijk van de helling van de kleuren en het gaas oriëntatie, waarin de techniek kan lijken intimiderend zijn.

Veranderen van kleuren in verticale kolommen

Brei tot het punt waar u wilt dat de kleuren op de netlijnen te wijzigen. Vouw de nieuwe garen, zodat de staart hangt naar beneden en de vouw gaat verder dan de naald. Haal de nieuwe draad van onder de oude en de steek met de nieuwe kleur. Laat de staart bengelen worden gedraaid op een later tijdstip. Het punt zal worden opgelost, omdat het niet is gegarandeerd, maar houd de spanning zo goed mogelijk zonder het trekken van de staart door het breien.

Diagonal kleurveranderingen

Averecht tot het punt waar u wilt dat de kleuren op de verkeerde kant van het werk veranderen. Pak de nieuwe garen van onder de oude en achteruit punt met de nieuwe garen. Werken lijnen precies zoals averecht breien rijen, met uitzondering van het feit dat je aan het doen zijn een ander punt.


Draai de draden om elkaar heen (weer onder de leeftijd) met elke rij bij het werken een kleurverandering in een verticale kolom.

Brei tot het punt waar u wilt een verandering in kleur schuin rechts te maken. Vouw de nieuwe garen, plaatst de vouw over de naald op de top van de oude kleur en brei tot het tijd is om de kleuren weer veranderen of keer het werk.

Averecht tot het punt waar u wilt een verandering in kleur schuin rechts te maken. Pak de draad van de nieuwe kleur van onder de oude kleur. Purl punt kabbelende en blijven tot het tijd is om de kleuren weer veranderen of keer het werk.

Brei tot het punt waar u wilt een verandering in kleur diagonaal links te maken. Pak de nieuwe kleur van onder de oude kleur en brei tot het tijd is om de kleuren weer veranderen of keer het werk.

Averecht tot het punt waar u wilt een verandering in kleur diagonaal links te maken. Pak de draad van de nieuwe kleur op de draad van de oude kleur. Purl punt kabbelende en blijven tot het tijd is om de kleuren weer veranderen of keer het werk.

Nieuwe bol buigen de draad terug over de naald en breien (of averecht) het eerste punt met zowel de oude als de nieuwe garens. Werken dubbele punt als een enkel punt in de volgende regel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha