Hoe te insluitsels in glas smeltdraadU kunt detail en dimensie toe te voegen aan uw kunstwerk in gesmolten glas fusing fijne zilveren draad, koperdraad of een ander type van hoge temperatuur draad in het glas zekering. Het is mogelijk om de draad in letters of vormen te vormen. U kunt ook gebruik maken van de draad aan glas insluitsels scheiden. Sieraden kunstenaars gebruiken koper, zilver en andere fijne draad op hoge temperatuur om de resultaten direct in het glas wordt gebruikt om sieraden te maken smelten.

Teken je ontwerp.

Gebruik je vingers of een tang om de draad te buigen in de vorm die u wilt smelten in het glas.


Maak de draad met aceton om alle vuil, vet en grimmig, met inbegrip van de olie van je handen te verwijderen. Spoel de draad met water om de resterende aceton te verwijderen.

Leg de draad gevormd op de top van een stuk glas zekering die is gesneden in de vorm die u wilt voor uw ontwerp. Bedek de draad met een tweede stuk glas zekering.

Plaats het glas in een glassmeltoven op een plank die is opgesteld door het wassen van de oven of bedekt met papiervezels te voorkomen dat de glazen kleven.

Bak het glas in de glassmeltoven volgens de instructies van de fabrikant van het glas. Het kookprogramma afhankelijk van de gebruikte oven en glas grootte die smelt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha