Hoe te ijzeren hand sieraden MiddeleeuwseSieraden ontwerpt ijzer middeleeuwse vaak gezien bij mensen onder andere armbanden en ringen gemaakt met simplistische driehoekige vormen. De gewone mens droeg sieraden items ijzer. Personen met meer royalty en rijkdom werden gezien het dragen van sieraden in zilver of goud metaal versierd met gekleurde edelstenen en stenen. Beide soorten sieraden werden gekozen voor persoonlijke versiering. Maak ijzeren ringen middeleeuws huis in het vierkante of ronde metalen voorraad met een paar eenvoudige snijwonden, verwarming en smeden. Maak armbanden via hetzelfde proces, 03:57 inch pijp en een maul armband.

Meet en markeer een V-vorm in het midden van de stock vierkante 3/4 inch onder een hoek van 45 graden. Toestaan ​​1/4 inch tussen de bodem van de vorm V.

Teken een tweede V-vormig in de eerste verbindt de bodem van de V ongeveer 1/8 inch boven het midden van het punt V gescheiden. Verbind de top van de V en een driehoek vormen langs 1/8 inch van de rand.


Plaats de driehoekige vorm onder de punt van de boor op een boor, zodat de bit is ongeveer 1/8 inch van de binnenhoek van een hoek van de driehoek. Boor door beide lagen van metaal. Herhaal het proces in de resterende twee hoeken.

Draag een veiligheidsbril. Knip langs de lijnen buiten met een scroll zaag met een metalen mes.

Haak het zaagblad en voeg scroll door middel van een reeks gaten geboord. Bevestig het zaagblad te schuiven op zijn plaats. Knip langs de rechte rand van een lijn driehoek. Herhaal het proces om de resterende twee lijnen.

Bevestig de metalen V-vormige inkeping in een bankschroef zodat het brede gedeelte van de V op de bovenkant en op een horizontale as. Plaats de brij plein zodat de bodem 1/8-inch ring is bevestigd in de bankschroef met het resterende gedeelte van het metaal dat buiten het oppervlak van de bankschroef.

Steek de fakkel met een spits. Houd de fakkel ongeveer 2 centimeter van het oppervlak van de voorraad plein. Beweeg de vlam in kleine cirkels boven het plein bouillon en verwarm de metal tot hij heet is.

Schakel de fakkel. Verwijder het hete metaal uit de bankschroef en schuif deze over het uiteinde van een maul ring.

Hammer rechte hoeken op de ring totdat de binnenzijde van de ring wordt afgerond op het oppervlak van de maul ring.

Hamer ring los maul uit de ring en zet in het water om af te koelen. Verwijder de ring en het zand om het gewenste doel te bereiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha