Hoe te Ijssculpturen met ballonnen makenIjssculpturen zijn een mooie aanvulling op elk feest. Ze zijn het middelpunt te dansen en feesten en de focus van kunsttentoonstellingen winter wereldwijd. Hoewel het misschien niet de tijd en talent om een ​​engel van het ijs te smeden, kunt u gemakkelijk uw eigen centerpieces van ijs en gazon decoraties met ballonnen. Dit project is tijdrovend, maar gemakkelijk te doen.

Bereid uw werkruimte. Verwijder alles wat kan worden beschadigd door water. Hebben de kinderen werken op een dok. Plaats handdoeken in het gebied voor eenvoudige reiniging. Plaats antislipmat of extra handdoeken op de vloer.

Vul ballonnen met water met behulp van een trechter of kraan. Voeg de ijsblokjes en kleurstof, indien gewenst. Als u werkt met kinderen of beperkte vriezer ruimte, houdt ballonnen tot 6 centimeter in diameter.


Bind de ballonnen en plaats ze in een lege kom. Deze structuur zal helpen om hun ronde vorm bolvormige houden.

Zet de ballonnen in de vriezer. Laat nachts of acht uur bevriezen. Ballen groter kan meer tijd nodig.

Haal ze uit de vriezer en houd de ballonnen onder warm stromend water om de latex/rubber ontbinden. Los te maken van de knoop en knip de bal weg om de wereld te ontdoen van ijs.

Stapel ijs op een lade of in een decoratieve kom voor gebruik als een middenstuk. Hechten ijs smelten en opnieuw bevriezen van de gebieden die moeten worden samengevoegd. U kunt ook de gum gebruiken om bevriezen ijs te sluiten. Ijs Paint zoals gewenst. Sneeuwpoppen te maken, een tros druiven, smiley gezichten en andere eenvoudige objecten bolvormige.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha