Hoe te hypothyreoïdie behandelen natuurlijk.De schildklier is een vlindervormige klier in de keel net onder de adamsappel. Deze klier is zeer belangrijk voor onze stofwisseling.

Hypothyreoïdie, of lage schildklierfunctie, is een aandoening van stilte, zoals blijkt uit tal van specialisten, kunnen patiënten last hebben jarenlang zonder te weten wat het is, omdat de symptomen zijn vaak vaag of ontbreken. In de meeste gevallen is het niet geworteld in een probleem met de schildklier, maar met zijn eigen immuunsysteem ontevreden.


Volgens Dr Datis Kharrazian, 90% van de mensen die last hebben van hypothyreoïdie Hashimoto lijden, een auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem de schildklier weefsel. Daarom, om deze ziekte te genezen u de bron van de onbalans.

Het belang van dieet

Veranderingen in het dieet zijn de eerste verdedigingslinie bij de behandeling van hypothyreoïdie. Veel mensen ervaren slopende vermoeidheid en die deze in stoffen zoals suiker en cafeïne, die schadelijk kunnen worden innemen.

Verwijder een aantal elementen van onze voeding. E "essentiële verminderen of elimineren cafeïne en suiker naast geraffineerde koolhydraten zoals meel. We moeten ook de consumptie van groenten te verhogen.

Protein. De eiwitten vervoer van schildklierhormonen in alle weefsels. Sommige voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze stoffen zijn noten, walnoten, biologische voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong, vis en peulvruchten.

Gewichtstoename. Teveel verzadigd vet en cholesterol hormonale onbalans verergeren, zoals schildklierhormonen.

Het gebrek aan voedingsstoffen. Terwijl voedingstekorten directe oorzaak van hypothyreoïdie kan zijn, niet genoeg van deze micronutriënten en mineralen kunnen symptomen verergeren: vitamine D, ijzer, omega-3 vetzuren, selenium, zink, koper, vitamine A, vitamine complex B en jood.

Enkele hoogtepunten:

Het wordt algemeen aangenomen dat hypothyreoïdie door jodiumdeficiëntie, maar dit is niet waar. Dr. Kharrazian stelt dat degenen die lijden aan Hashimoto en inslikken jodiumsuppelementatieprogramma de aandoening kunnen verergeren. De primaire bronnen van jodium zijn te vinden in vis, terwijl de secundaire bronnen zijn te vinden in eieren, asperges, bonen, champignons, spinazie, sesamzaad, pompoen, spinazie en knoflook.

Optimale hoeveelheden van vitamine D zijn tussen 50 en 80 ng/ml.

De essentiële vetzuren omega-3, bestaande uit krill olie elementen die helpen opbouwen hormonen die immuunfunctie en celgroei, deze stoffen zijn essentieel voor schildklierfunctie.

Gluten. De moleculaire samenstelling van het schildklierweefsel is bijna identiek aan gluten. Mensen met Hashimoto en neem de gluten kan de tijd tussen de aanvallen van hypothyreoïdie te verhogen.

Struma. Zijn voedingsmiddelen die kunnen interfereren met de schildklierfunctie. Sommigen van hen zijn broccoli, spruitjes, kool, bloemkool, kool, rapen, gierst, aardbeien, perziken, waterkers, pinda's, radijs, en sojabonen. U dient deze voedingsmiddelen te consumeren moderació

Glutathion. Glutathion is een krachtige antioxidant die het immuunsysteem versterkt en is een van de pijlers in de strijd tegen Hashimoto. U kunt het vermogen van ons lichaam om te moduleren en te reguleren van het immuunsysteem te verhogen. Sommige voedingsmiddelen bevatten glutathion, en anderen helpen ons lichaam om te produceren: asperges, perziken, avocado, spinazie, knoflook, pompoen, grapefruit en rauwe eieren. Voedsel gevoeligheden. Er zijn voedingsmiddelen die allergieën kunnen veroorzaken. Het is belangrijk om te weten als u allergisch bent voor één van hen te zijn, omdat ze kan leiden tot ontstekingen.

Darmgezondheid. 20 procent van de schildklier functie is afhankelijk van het bestaan ​​van een voldoende aanbod van gezonde darmbacteriën, veel experts raden het nemen van supplementen hoog in probiotica.

De effecten van stress. De schildklier is zeer gevoelig en zeer reactief stress. Daarom kan de relaxatie werkwijzen nuttig

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha