HOE TE HUUR EEN JONGEN Ik weet dat je van hem? 10 goede manieren en dunHOE TE HUUR EEN JONGEN Ik weet dat je van hem? 10 goede manieren en dun

Deze dagen, is er een groot probleem met een meisje naar voren te komen en de eerste stap zetten, maar soms is de subtiele aanpak kan beter werken. Het probleem is echter dat sommige jongens zijn zo dicht, een twintig voet hoge lichtreclame zou hen de boodschap! Dus als je wilt om hem te laten weten dat je van hem houdt, maar op een subtiele manier. Lees deze tien tips hoe:

1. Begin met een glimlach

Onze eerste tip over hoe je een man die weet hoe hij is gewoon om te laten lachen. Niets brandt je gezicht en zeggen: 'spreken' eerder als een glimlach. Wanneer dat is om je heen of je kijkt, kunt u communiceren zo veel, maar met een glimlach. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te beboeten hem en maak hem praten, maar overdrijf het niet al en maken het er authentiek.


2. binnenvallen zijn ruimte

Een andere makkelijke manier om te suggereren dat willen meer dan alleen kennis is altijd een beetje 'dichter bij hem. Niet recht in het gezicht, die hem bang te maken, maar zitten of staan ​​dichter bij hem dan je normaal zou doen en dit zal de juiste boodschap geven.

3. Gebruik aanraking vrouw

Als u weet dat de man als een vriend, dan geef hem een ​​dikke knuffel de volgende keer dat je ontmoet of, als je nog niet eens zo ver gekregen, een druk op de arm als je lachen om zijn grappen. Het fysieke contact, hoe klein ook, toont aan hoe comfortabel je bent met hem en dat misschien je wilt meer.

4. Geef het een compliment

Mannen houden hun ego hebben streelde, dus zorg ervoor dat je liefkozingen doen! Je kunt eigenlijk doen subtiel simpelweg commentaar op een nieuw overhemd dragen, of als hij had zijn haar knippen. U kunt ook commentaar op zijn persoonlijkheid met woorden als 'Oh, je bent zo grappig'.

5. Zorg ervoor dat hij weet dat u alleenstaand bent

Volgende tip over hoe je een man die weet hoe hij is om dit te doen te weten dat je single bent laat. Sommige kinderen zullen gewoon denken dat je in een relatie, dus zet zijn geest in rust op dit snel! Krijg het bericht in een aantal subtiele hints als je wilt gaan naar de film, maar hij heeft niemand om te gaan met.

6. Toon interesse in hem

Je nodig hebt om het gesprek te nemen dan de simpele beleefdheden als u een verbinding met een man te maken, dus het is tijd om te bespreken het weer verder te gaan. Graaf een beetje 'dieper en erachter te komen wat zijn hobby's en interesses en kijk geïnteresseerd als hij je vertelt.

7. Vraag hem om hulp

Als je een probleem hebt, dan vraag ik hem om zijn hulp. Als u niet beschikt over een probleem hebt, maak een! Jongens graag een rescue meisjes om te komen en te laten zien dat je hem vertrouwen of je zijn mening te waarderen. Vraag een gunst, als een rondleiding door de wereld van het werk, of om hen te laten helpen je iets, dat is altijd goed te tillen.

8. lachen om zijn grappen

Een andere goede tip over hoe om te laten een man je van hem is, als hij scheuren een grap, er zeker van zijn dat u de eerste om te lachen! Laat hem dat er een verband is tussen u en hetzelfde gevoel voor humor te delen en je zal zeer snel opwarmen tot u.

9. Vraag voor haar telefoonnummer

Vragen om zijn telefoonnummer is niet voor de hand-chat-up move; Het zou niet meer dan een gebaar zijn. Aan de andere kant, zal waarschijnlijk zijn hoofd gonzen als hij probeert om de ware betekenis achter uw vraag te begrijpen.

10. Spreek zacht met hem

Als je rustig praten met hem, die zal moeten dichter leunen om te horen. Het maakt ook dingen lijken veel meer persoonlijke, bijna zoals het delen van een geheim, en op deze manier zult u het bericht dat u wenst te spreken te krijgen, iedereen doet.

Hoe maak je een man die je hem wilt laten? Elke andere tips? Aarzel dan niet om uw dating tips te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   1
September 13, 2015 | 02:37:23 | later 5 uur

Ik eigenen deze tips! Bedankt!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha