Hoe te Hoeden met flappen BreiEen gebreide muts met oorkleppen zorgt voor warmte en bescherming tegen de ijzige wind van de winter. Oorbeschermers voeg een afgewerkte look om een ​​hoed te reguleren en oor en nek van de drager te beschermen tegen de kou en de sneeuw. Als u wilt een muts met oorkleppen breien, je moet alleen de kleppen breien en dan hechten aan de rand van de hoed als je begint te breien. De bouw van een hoed oor flap is eenvoudig genoeg voor een beginner tot u vertrouwd bent met steken en brei in het rond bent.

Meet je hoofd. Bepaal de maatregel door de oren die je wilt voor de breedte van uw oorbeschermers; Dit is de maatregel A. Nu, bepalen de gewenste hoogte van uw oor; Dit is de maatregel B. Meet de omtrek van het hoofd aan de voorkant tussen de posities oorbeschermers; Dit is de maatregel C. Meet de omtrek van de kop in de rug tussen de posities oorbeschermers; Deze maatregel is D.

Brei de eerste vleugel van het oor met behulp Sokkenbreinld (breinld zonder knop). Werpen op vier steken. Brei een rij, en dan stijgen de volgende rij van het breien van de eerste en laatste punten door de lussen voor en achter. Brei in deze twee-rij ribbelsteek patroon tot oorbeschermers meet de breedte van de meting A; Dan blijven elke rij heen en weer zonder verhoging breien aan de oorschelp meet de lengte meting B. Wanneer u het einde van de eerste uitwendige oor bereiken, snijd de werkende garen, waardoor er een staart van 4 inch. Laat de punten op het oor flap van DPN, en zet apart.


Breien een tweede flap van het oor. Deze keer, in plaats van het snijden van de werkende garen, het breien van de laatste regel van het oor flap met een rondbreinaald. Start genoeg punten om de breedte van de maatregel C passen, en brei vervolgens door de mazen van de eerste flap van het oor te bestemmen. Start genoeg punten om de breedte van de maatregel D passen, en vervolgens samen met het eerste punt van de tweede oorschelp te breien in de ronde.

Brei de rand van zijn hoed in de kousenband om oorbeschermers te passen. Aangezien u breien in de ronde, om ribbelsteek te maken, nu moet afwisselen rijen breien met lijnen backhand. Brei in dit model 2 centimeter.

Schakelen om te breien voor de rest van de hoed. Brei ieder punt in elke ronde, totdat de muts meet ongeveer 4 1/2-5 centimeter van de onderkant van de rand.

Verlaag de kroon van de hoed. Voor de volgende ronde, tel het aantal punten dat je hebt en delen door 10 en daarna aftrekken twee. Brei dit aantal punten, en brei dan samen twee. Bijvoorbeeld, als je 100 punten, dan moet je gebreide acht punten en brei twee samen. Herhaal dit patroon rond. Voor de volgende ronde, brei alle steken. Voor de derde ronde van de daling, brei een minder punt in uw model alvorens te breien twee samen; in dit voorbeeld, kan je breien zeven en brei dan twee bij elkaar. Herhaal dit patroon rond, en brei dan ronde waar alle punten trui. Verder teruglopen zo tot je ongeveer 30-40 punten op de naalden, en daalde vervolgens op dezelfde manier, maar de verschuivingen waarbij alle netpunten elimineren. Als er minder dan 10 punten op de naalden, snijd het breigaren en plaats deze in de overige punten, trekken sterk als trekkoord aan de bovenkant van de muts sluiten. Weven in uw opgeschort, en muts met oorkleppen is klaar om te dragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha