Hoe te hartvormige Yoyos naaienJojo's zijn een deel van de Amerikaanse quilten traditie al jaren. Veel ambachtslieden gebruik de ronde vorm traditionele huis inrichting, evenals de nadruk op projecten scrapbooking en papier. Met een nieuwe twist, kunt u yoyos hartvorm toe te voegen aan uw ambachtelijke projecten te naaien.

Koop een model yoyo hartvormig of maak je eigen uit een stuk karton of plastic. Het model moet ongeveer twee keer zo groot zijn als u wilt dat uw yoyo eindigde als.

Verzamel een aantal kleine restjes stof. Yoyos hartvormige stof zijn een goede manier om het gebruik restjes van katoenen stof. Zijn de andere weefsels te sluiten door voor aanvang van het project.


Snijd de yoyos hartvormig. U kunt meerdere knippen in een tijd, als je stapelen de weefselmonsters en gebruik een rolmes om ze af te snijden op een mat.

Voeg een vouw 3/8 inch rond de vorm van het hart. Vingerafdruk positie.

Rijg de naald. Uitgaande van de V-vorm aan de linkerkant van het hart, naai een steek run ¼ inch van de rand naar het laagste punt van het hart. Laat een staart van twee centimeter van de draad. Niet af te hechten. Naai een rijgsteek rond de rechterkant van het hart van de V-vorm op het laagste punt. Nogmaals, waardoor een staart.

Neem twee staarten en trek de vorm van een hart in de vorm yoyo. Wij raden u aan trek niet de draden te strak of je zou kunnen breken. Bind de staarten aan elkaar.

Steek de naald achter het V-vormige gedeelte van het hart. Trek de naald naar de voorkant. Plaats de naald in de vijfde en weer trek de voorkant. Dit definieert de V.

Naai een knop op het jojo over het gat gevormd door de krullen. Om de knop voor een 3-D effect te verhogen, wikkel enkele draad onder de knop en rond de rand van een stam te vormen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha