Hoe te Hair Serum Breng In vier eenvoudige stappen?Haar serums zijn de nieuwste must-in hair verzorgingsproducten vandaag. De populariteit en het belang van sera voor haar, is grotendeels gebaseerd op het feit dat het haar goed gevoed, zacht en glanzend blijft, en is een effectieve vervanger voor oliën voor haar plakkerig en rommelig.

Ontworpen als een oplossing voor haarverzorging dat het haar voorkomt in de knoop raakt, terwijl waardoor het de zachtheid en glans, moet een goede hair serum effectief het haar te beschermen tegen blootstelling aan de zon en verontreinigende stoffen zoals stof en vuil, elke keer als je naar buiten. Als je eenmaal de perfecte haar serum te vinden, is het belangrijk om te weten hoe het serum van toepassing op het haar, om te helpen maximaliseren van de voordelen.


Hoe te Hair Serum Apply?

Het vinden van het perfecte product:

De eerste stap is de perfecte haar serum vinden. Net als elk ander product regel, elk merk maakt gebruik van verschillende onderdelen die kunnen profiteren van bepaalde vormen van haar en doen heel weinig voor anderen. En 'het noodzakelijk dat u het ideale product het meest geschikt is voor je haar te vinden en een tabblad te houden op de gebruikte componenten. Vaak betekent dit dat u kan nodig zijn om te proberen twee of meer producten voordat je vinden wat voor u geschikt is.

Was het haar grondig voor het aanbrengen:

Haar serum wordt alleen toegepast op het haar gewassen en het belang hiervan kan niet genoeg worden benadrukt. In tegenstelling tot haar mousse of haarlak, een haar serum is vooral een bron van voeding voor het haar, hoewel het helpt te ontwarren of stijl ook. Het belangrijkste doel van haar serum beschermt je haar tegen stof en vuil, zo toe te passen op ongewassen haar zal het doel te verslaan. Vaak populaire merken produceren een volledig gamma van haar verzorgingsproducten die een serum shampoo, conditioner en haren die zijn gemaakt om elkaar aan te vullen omvatten. Als u last heeft haar serum voor de eerste keer, is het een goed idee om haar serum dat wordt geleverd met een shampoo en conditioner compatibel in hetzelfde bereik van haarverzorging gebruiken. Shampoo uw haar grondig, te volgen met een conditioner en breng het haar serum.

Hoe het serum Hair toepassing:

Afhankelijk van de lengte en de dichtheid van het haar, neem 2-6 druppels van haar serum in de palm van je hand en wrijf de juiste wijze op zowel de palmen van je handen goed te mengen. Haar serum wordt best toegepast op vers gewassen haar, dus zorg ervoor dat je haar handdoekdroog of licht vochtig. Flip je haar naar voren en beginnen om het serum toe te passen op haar vallen op je gezicht, omhoog gaan van de toppen van je haar. Masseren van de tips, zoals haar serum werkt goed op gespleten haarpunten. Flip je haar terug, neem 2-4 druppels serum het haar en masseer goed in je hoofdhuid. Eenmaal gedaan, is het beter om een ​​paar druppels te nemen en toe te passen het serum over je haar voor een effectieve handhaving.

Bericht Toepassing Hair Care:

Eenmaal aangebracht de effectieve serum over je haar, borstel naar beneden. Dit zal u helpen gemakkelijk het haar te onderscheiden. Na het aanbrengen van het serum haar, zorg ervoor dat je je haar drogen tot het volledig droog is, kan als nat haar stof of vuil veroorzaken te houden aan je haar en hoofdhuid. Als je een stijltang vaak gebruikt, is het het beste om eerst van toepassing het haar serum en ga dan naar de plaat, als het serum ook je haar zal beschermen tegen schade veroorzaakt door oververhitting en de daaruit voortvloeiende breuk.

Zodra u het haar serum die past bij uw haartype, start het volgen van deze eenvoudige praktijken over hoe het serum van toepassing zijn op je haar en zie hoe je die kroon en glanzend.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha