Hoe te Haak Truien Girls 'Truien zijn een ambitieuze inzet voor de crocheter. Dit model is meer geschikt voor de crocheter met enige kennis en ervaring basis. Voordat u begint met dit jersey, oefen je ketting, vasten en dubbele haak punten. Met een solide basis, zal je een trui voor je dochter, nichtje of andere speciale meisje haken in je leven, in een korte tijd. Vergeet niet, afhankelijk van de grootte van het kind voor wie u het haken, moet u de grootte van het patroon aan te passen.

Keten 47 punten met de grootte K gehaakt. Stokje in de vierde keten van de haak en ga verder met stokje steken al de rest van de punten op de haak. Dit is de eerste complete lijn. Na het stokje op de eerste rij van kettingen, zet uw project om weer gaan werken in de tegenovergestelde richting.

Werken in stokje steken tot een hoogte van 23 cm vanaf het begin. Beveilig uw werk. Dit is de achterkant van de trui.


Herhaal stap 1 en 2 voor de voorkant van de trui. Echter, het maken van het voorpaneel drie lijnen korter dan de achterkant en stop alvorens te vertrekken. Draai je stuk te blijven werken op de volgende regel.

Stokje de eerste 15 punten dan sla de volgende 15 punten. Stokje de resterende 15 punten. Te beginnen met de volgende regel, afnemen één punt van elke rand. Na de val van een punt, dubbele haken 14 punten, springen 15, 14 dubbele haak- en staren, het invullen van het voorpaneel.

Keten 25 punten met behulp van de grootte K haken. Vasten in de tweede keten van de haak. Doorgaan stiksels vasten in elk punt van alles en beurt. Keten drie en beurt. Keten drie, sla de eerste single gehaakte steek en werken twee punten stokje in de volgende steek. Stokje steek en werken de komende twee punten stokje in de volgende steek, alles herhalen, keten van drie en draaien.

Werken in stokje steken. Tegelijkertijd verhogen een punt aan beide uiteinden van elkaar tot onder 46 steken op de haak. Dus, hou gelijkmatig te werken tot een hoogte van 17 centimeter en staarde uit. Dit maakt een volledige mouw. Herhaal stap 5 en 6 voor de tweede mouw.

Word lid van de voorste en achterste panelen achter de garen naald. Sluit de mouwnaden en lichaam. Weven in ieder afwachting van uw trui af te ronden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha