Hoe te Haak FishAls u op zoek bent naar een speeltje gehaakte aantrekkelijk voor een kind, maken een vis haak. Kies heldere kleuren van garen en een gehaakte medium om een ​​stuk speelgoed vis te maken. U kunt deze vis naaien als appliqu op kleding of bevestig het aan een stuk draad om een ​​bladwijzer te maken. Koppelen de vis haak met andere zeedieren om een ​​set aquarium te maken. Gebruik restjes garen om de vis te maken in verschillende kleuren en tinten.

Maak zeven kettingen gehaakte lus over de haak en het trekken van draad. Maak een punt vasten in de tweede keten van de haak door het invoegen van de haak in het tweede punt en het trekken van de draad op.

Doorgaan met half stokje in de volgende keten met de draad aan de haak, steek de haak van de ketting en trek de draad door de lus. Weer spanning op de draad door alle drie de lussen op de haak.


Maak een stokje punt binnen twee ketens met de draad aan de haak, steek de haak van de ketting en het trekken van de draad door de lus. Pak de draad over de haak en haal deze door de twee lussen op de haak en de afwerking van het trekken van de draad door de laatste twee lussen op de haak.

Maak een half stokje in de volgende keten en vasten in de laatste keten. Keer het werk.

Maak een punt haaknaald in de volgende keten, een half stokje in de volgende keten en dubbele haak in de volgende twee ketens.

Maak een half stokje in de volgende keten, vasten in de laatste keten en doe mee met een slip steek aan het begin van de keten.

Keten drie punten en keer het werk. Maak twee punten stokje in de volgende steek en knoop de draad door het invoegen van de haak in het garen en het trekken van een cyclus. Snijd het overtollige draad en draai de knoop.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha