Hoe te Gift Wrap Met behulp van een Helper



Je hebt een vakantie speelgoed drive voor succes georganiseerd, en nu is het tijd om al die cadeaus inpakken. Of misschien heb je een eigen bedrijf en bieden gratis geschenk aan alle klanten. Gelukkig heb je een team van energieke gift wrapper, die zich vrijwillig hebben aangemeld om te helpen snijden door het doolhof van papier, lint en strikken. Hoe kun je hen bedanken voor hun harde creatieve werk? Gebruik de volgende procedure om het meest geschikte geschenk voor uw helpers te bepalen.

Bepaal of je vingers zijn pijnlijk vrijwilligers en beschikt over een paar papieren bezuinigingen na een lange dag van een geschenkverpakking. Als dat zo is, beslissen over een geschenk dat hun handen zullen verwennen. Zo presenteren elke persoon met een gift card naar een lokale salon waar ze een luxe manicure die bestaat uit een vinger genieten en een verse laag polish kunt krijgen. Een paraffine behandeling zou een bijzonder voordeel. Of, geef elk van hen een reis manicure set en een flesje nagellak, zodat ze zichzelf kunnen verwennen thuis. Als een manicure niet in de kaarten, proberen een nieuw paar handschoenen, waarbij tenminste de pijnlijke vingers beschermen tot ze tijd te genezen zijn. Om verwennerij en functie te combineren, rekening houden met de handschoenen moisturizers. Ze hebben een binnenste laag behandeld met olie en lotions ontworpen om droge handen te hydrateren.

Probeer een andere methode als vrijwilligers niet lijden afgebroken nagels. Speel op het woord "envelope" waarbij elke persoon een sjaal of sjaal die kan worden gebruikt als een schouderriem. Probeer een stijl die past bij de persoonlijkheid van de persoon te kiezen. Als je niet weet wat de vrijwilligers erg goed, koop neutrale kleuren zoals zwart, wit, bruin en grijs, dan laat vrijwilligers kiezen welke kleur ze willen. Maak een gids die hen toont verschillende manieren waarop je kunt dragen de shell: als sjaal, riem, cape, etc.


Observeer werknemers om te bepalen of ze echt genieten beweren hun creatieve vaardigheden met een schaar, plakband en glanzend papier. Als dat zo is, dan begeleiden hen met voorraden-geschenk, zoals de kwaliteit lint, strikken en fancy stevig papier. Als je echt wilt om hen te bedanken, geef ze een schaar monogram. Natuurlijk, het aanbod om hen te laten nemen wat levert overblijven na het evenement geschenkdozen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha