Hoe te gehaakte kant



Haak is een eenvoudige techniek die mensen in staat stelt om nuttige items zoals pannenlappen of zelfs decoratieve kunstwerken. Het gebruik van materialen zoals kant gehaakte louter decoratieve kunst als kant is niet duurzaam of robuust genoeg is om gebruikt te worden als een pannenlap. U kunt echter nog steeds een breed scala van dekens, sierkussens en decoraties met kant. De methode voor het gehaakte kant niet veel verschillen van de algemene methode haken. Het enige verschil is dat je heel voorzichtig zijn met de kant moeten, omdat het gevoelig.

Vind een reden dat je wilt emuleren met gehaakte kant. Vergeet niet om decoratieve patronen te kiezen voor uw kant. Kies een ontwerp sierlijke zoals u haakt vaardigheden die zal u toelaten om te recreëren.

Houd de naald haak in de hand te schrijven en te houden als je een potlood. Zorg ervoor dat de haak naar beneden is gericht. Leg de andere naald in de tweede, niet-schrijvende hand en houd het alsof het een potlood met de punt naar beneden.


Trek een paar meter buiten je bol kant kant en de overname van de pink van zijn niet-schrijven en geef het door je vingers door aan de volgende vinger en onder de volgende. Haal het uiteinde door de vingers van de hand niet te schrijven.

Maak een slip knoop vormen een lus kant en dan trekken de twee vrije uiteinden van de lus. Trek de lus strak om het knooppunt te maken. Positie lus over de haak in je naald handschrift. Sluit de cirkel rond de haak door aan de uiteinden van kant.

Gebruik de naald haak uit je hand te schrijven aan de kant uit en onder haar haaknaalden trekken, wiebelen de vingers van de andere hand om hem te helpen door zo snel als je wilt verplaatsen.

Bind de kant over de top van zichzelf met behulp van de naald niet hand-schrijven en trekken door te knopen haken creëren. Gebruik geen knopen of wat je je comfortabel voelt met uw knooppunten worden gedicteerd door de patroon instructies.

Vervolg uw gehaakte kant voordat u uw model af te maken. Bind de kant in een knoop aan het eind tot eind en bij elkaar te houden het ontwerp.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha