Hoe te gebruiken honing aan acne thuis te elimineren?Voor Scott Bauer, USDA ARS, via Wikimedia Commons

Ben je het zat om die lelijke puistjes op het gezicht in de spiegel elke ochtend merken? Probeer de honing van vandaag om het verschil in je uiterlijk te genieten in een kwestie van weken. U hebt waarschijnlijk geprobeerd er alles aan om de aarde om zich te ontdoen van deze belletjes te krijgen! Net als alle van hen, zal de honing niet teleurstellen.

Honing is een natuurlijk ingrediënt wonderbaarlijke vaak voorgeschreven door artsen voor de behandeling van acne en puistjes. Als u zich niet bewust van hoe de honing voor acne littekens en acne te kunnen echt helpen, hier is een eenvoudige handleiding voor u.


Honing voor Acne

Omdat honing?

Welnu, honing is een natuurlijke oplossing volledig en zonder chemicaliën schaal gebruikt voor de behandeling van acne. U moet de anti-acne crèmes beschikbaar hebben geprobeerd bij uw nabijgelegen winkels. Wist u dat veel van de anti-acne producten om honing toe te voegen als hoofdbestanddeel? Het gebruik van honing in de behandeling puistje en acne is populair sinds de tijd waarin deze crèmes en zalven zij hadden op de markt kwam.

Honing is een veilige oplossing voor dit huidprobleem genaamd acne die brandt met zijn uitstekende antibacteriële, antiseptische, anti-allergisch en anti-oxidanten. Dit zoete vloeistof wordt ook gebruikt om zweren en wonden. U kunt alle vitamine B2, B3, B5 en voordelen in honing die ook wordt aangetroffen in de labels van de populaire anti-acne crèmes te krijgen. Dus, voor een snelle verlichting van de pijn, honing is terecht geprezen als vloeibaar goud in de Ayurveda.

Zoals honing kunt u helpen?

Velen van ons wisten niet dat deze beroemde acne ongemak komt voort uit een bacterie genaamd Propionibacterium acnes. Honing, met zijn prachtige antibacteriële mogelijkheden, is een perfecte remedie om de kiem en zowel buiten als binnen uw huid te doden. Bovendien, die is goed genoeg om het lichaam te ontgiften. Indien uitwendig aangebracht, of die met een drankje, het wonder tentoonstelling is nooit minder. Acne wordt een bedreiging als het pijnlijk is. De aanname van honing is zeer nuttig en genezing in deze gevallen. Zij aan zij, honing reinigt het bloed, verhoogt het metabolisme, en verjongt het immuunsysteem als je religieus verbruikt.

Drink honing toont het verschil

Het wordt moeilijk om een ​​masker toe te passen op regelmatige basis voor velen. Als alternatief kunt u een glas honing water elke dag om dezelfde voordelen genieten. Dermatologen raden vaak beginnen de dag met een eetlepel honing met een glas warm water. Voordelen zal verdubbelen als je een hele citroen toe te voegen. Niet alleen voor het verwijderen van littekens en acne, deze honing citroen water vroeg in de ochtend is ook geweldig om het systeem te ontgiften. Volgens veel voedingsdeskundigen, is het ook handig als je wilt tot het afsluiten van een paar extra kilo's.

Honing gezichtsmasker voor een stralende huid zonder littekens

Voor al diegenen die in zelfgemaakte therapieën voor de behandeling van littekens en acne geloven, de kwaliteit van de honing is niet langer een verborgen geheim. Zijn antibacteriële en anti-inflammatoire natuurlijke geworden effectiever wanneer gemengd met andere natuurlijke ingrediënten zoals sandelhout, appel, tea tree olie, citroen, en Multani mitti.

Een honing juiste pakket gemaakt met citroen, sandelhout en Multani mitti zal zeker helpen bij het schoonmaken van je gezicht, opent verstopte poriën, bacteriën uit de huid te verwijderen en ook de pijn te verminderen. Een frisse stralende huid is het onmiddellijke verschil kunt u zien wanneer u het masker wassen van haar gezicht.

Hoe maak je een honing masker voor acne te maken

Maak een pakket van honing is net zo eenvoudig als het maken van koffie. De ingrediënten die nodig zijn:

  • Een eetlepel van sandelhout poeder
  • Een lepeltje multani mitti
  • Een theelepel honing
  • Kwart theelepel amandelolie
  • Rozenwater tot een pasta te maken

Voeg een mengsel van elk van deze ingrediënten. Was de huid met een medicinale gezicht wassen zonder zeep. Breng de pasta over je hele gezicht en hals. Houd het deeg voor twintig minuten en het wassen van het zelfde met water. Geniet van de partij als stralende huid in een keer!

Dit is onze gids voor de behandeling van honing. Hoop dat het helpt. Laat een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha