Hoe te Football verjaardagstaarten en Cupcakes voor Kids maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 6, 2015 Admin Vakantie 0 0


Kinderen houden van novelty cakes, vooral driedimensionale nieuwigheid taarten, en zijn gemakkelijker om thuis te doen, dat de meeste mensen denken. Als het gaat om taarten gevormd, tenzij u een ervaren modelbouwer of een beeldhouwer, is het essentieel om een ​​mal te gebruiken in de vorm van de taart. De mallen zijn gemakkelijk te vinden in een winkel of ambacht van het koken en zijn over het algemeen goedkoop. Zodra u de schimmel, is de rest gewoon decoreren. Voor de cupcakes voetbal, in plaats van een schimmel, de magie is het gebruik van ijsvorming en spuitzakken veelkleurige.

Cakes Mold

Het verwerven van een mal in de vorm van semi-ovale metaal of hittebestendig kunststof (het label op de mal moet worden vermeld dat het kan weerstaan ​​tot 375 graden Fahrenheit). Als je een mal in de vorm van voetbal in het bijzonder niet kunt vinden, probeer dan een ei-vorm als een alternatief.

Cupcakes

Meng het cakebeslag; cakes, ingeblikte of zelfgemaakte recepten, zowel werk. Smeer de binnenkant van de pan met ofwel boter of koken spray en jas met bloem. Vul de helft van de vorm met het mengsel en bak in de voorverwarmde oven gedurende de aangegeven duur van uw recept. Kooktijden zijn afhankelijk van de ingrediënten van de taart.


Haal de taart uit de oven en laat afkoelen gedurende 5 minuten in de pan. Omkeren op een rek afkoelen en tik zachtjes tot de taart wordt losgelaten. Laat de cake afkoelen op het rooster tot kamertemperatuur, ongeveer 45 minuten.

Bereid het glazuur. Kies een glazuur recept dat is ofwel dik of wil de vacht van de cake in een gladde laag, zoals een chocolade ganache. Vermijd royal icing als het de neiging om tol van het oppervlak. Ze worden aanbevolen botercrème en roomkaas glazuur. Verdeel de slagroom in twee kommen in een verhouding van 1: 4 Laat de kleinere portie witte en bruine add kleurstof naar de grotere schaal. Gebruik poeder of vloeibare gel kleuren en meng goed, voeg meer kleurstof als je naar de gewenste consistentie te bereiken.

Vorst de taart volledig afkoelen in het glazuur bruin glazuur met een spatel. Als je een chocolade ganache gebruiken om glad-bedekken de taart, laat het afkoelen tot kamertemperatuur en giet het direct boven het midden van de taart. Laat het overtollige te rollen door het droogrek.

Vul een spuitzak voorzien van een ronde neus met wit suikerglazuur. Buis zorgvuldig veters alvorens een punt langs het midden, gevolgd door korte steken loodrecht. Pijp twee grote witte banden rond beide uiteinden van de bal op het midden 1 inch afstand van het einde.

Bakken en koelen van uw cupcakes. De taarten worden versierd met voetballen voetballen, in plaats van in de vorm van een net met de taart. Gebruik elke smaak cupcake recept dat je wilt, en zorg ervoor dat cupcake liners te gebruiken of groen of wit. Laat de cake volledig afkoelen voordat u verder gaat.

Bereiden of boter of roomkaas glazuur en deelt hem onder drie kommen in een verhouding van 3: 1: 2 Dye het grootste deel van het groen, de tweede en de derde grootste bruine witte afscheiding.

Frost cupcake tops allemaal helemaal groen. Mis groene niet overlappen te vaak - een opake laag maximale alles wat nodig is om het gras te vertegenwoordigen. Monteer een spuitzak met een middelgrote ronde tip en vul met bruin glazuur. Tube ovaal voetbal in het centrum van elke cupcake, waardoor het groene midden van de ovale klim hoger dan aan de uiteinden. De bal eruit moet zien de helft van een voetbal.

Voeg nog een spuitzak met een medium ronde tip en vul met wit suikerglazuur. Long tube punt langs het midden van elke voetbal bruine en maak punten loodrecht op afgesloten door de veters.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha