Hoe te Folkart Emailen gebruikenFolkart lakken zijn speciaal ontworpen voor gebruik op keramische ondergronden en glas. Geformuleerd gemakkelijk hechten aan de niet poreuze oppervlakken van keramiek en glas, glazuren Folkart maakt een breed scala aan kleuren toepassen op hun oppervlakken, dit alles zonder de noodzaak van een grote hoeveelheid voorbehandeling. Eenmaal op zijn plaats, het geschilderde object kan gemakkelijk worden gereinigd met verf vertoning vaatwasser aan kopjes of schotels versieren, hoewel het geschilderde oppervlak zelf is niet voedselveilig.

Reinig het oppervlak van de keramiek of glas dat u van plan om te schilderen met een milde vloeibare zeep en water mengsel, aangebracht met een spons. Afspoelen de zeep met schoon water, gebruik dan een schone, droge doek om het gebied droog te deppen. Bevochtig de doek met isopropylalcohol en verder gaan dan de oppervlakte om vuil of hardnekkige oliën verwijderen. Laat de alcohol ongeveer 10 minuten om het oppervlak te drogen.

Schud flessen Folkart lakken krachtig om de verf te mengen. Leg kleine details van verf, niet groter dan een dubbeltje in diameter, op het palet van een schilder bij de hand. Plaats de kleuren die u wilt naast elkaar mengen op het palet. Meng door het tekenen van de gewenste hoeveelheid van elke kleur uit zijn stoel naar het midden van het palet totdat ontmoeten. Meng de twee samen grondig uw eigen mix van kleur te maken.


Verf het oppervlak van keramiek of glas met een borstel. Met dunne lagen verf wanneer aangebracht op het oppervlak van het voorwerp, zorg zodat dik dat het loopt niet ophopen. Bouw de dikte van de coating verf door de toepassing van meerdere dunne lagen.

Kwasten reinigen met warm stromend water voor het aanbrengen van een nieuwe kleur, of veranderen de borstels met een verandering van kleur aan het einde van het object gewenste schilderen. Wacht 10 minuten voor de verf te drogen op het oppervlak van het object.

Breng een laag van duidelijke nagellak over het schilderij volkskunst middel van het toevoegen van een laag van bescherming aan het geschilderde oppervlak. Plaats het object in een schone, droge plaats voor drie weken, zodat het glazuur goed drogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha