Hoe te Flux resten na het solderen reinigenLassen van metalen vereist stroom, lassen, warmte en natuurlijk metaal. De stroom fungeert als een middel om de oxidatie te verwijderen van het oppervlak van het metaal zodat het gesmolten soldeer kan stromen. Vervolgens kan de resterende flux verwijderd uit de lasverbinding met een stroomsnelheid verwijderen commerciële. Er zijn voor alle doeleinden, zware, no-clean, hars en verwijder water oplosbare flux. De meeste zijn in spuitbussen worden gespoten en na het lassen en metalen zijn afgekoeld, terwijl sommige zijn vloeistof. In de meeste gevallen, het verwijderen van de stroom twee stappen - aanbrengen van de verwijdering en afspoelen.

Laat de soldeerverbinding wordt gekoeld en spuit op het wegnemen van de stroming of dompel het stuk gelast in een verwijdering lade vloeistofstroom.

Als je spray-on flux verwijdering gebruiken, spoelen voordat het volledig is verdampt. Als je vloeibare flux verwijdering gebruiken, schud het stuk in oplossing en gebruik haarborstel zwijn borstel over de stroom als iemand aanvalt de lasverbinding. Voor deposito's van zware stroom, gebruik dan een stalen borstels of messing borstel.


Als je een wit residu op de soldeerverbinding na het reinigen, betekent dat de stroom niet volledig is verwijderd. Reapply verwijderen flow en herhaal het proces.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha