Hoe te Fix Steken Laptop KeysPlakken laptop sleutels hebben een gemeenschappelijk probleem vanwege verontreiniging opbouw zoals stof en haren, gemorste drankjes en het gebruik van de fabriek smering. Laptop toetsenborden niet slijten als goed schoongemaakt en gesmeerd. Er is geen noodzaak om geld te besteden aan een dure vervanging van het toetsenbord, omdat je je laptop toetsenbord zelf kan herstellen. Door deze methoden is het mogelijk om de belangrijkste problemen plakkerig en het toetsenbord om perfecte orde.

Gebruik een kleine schroevendraaier om voorzichtig pop de kleverige toetsen van het toetsenbord. Je hoeft niet te veel kracht gebruikt, als een kleine 'lichte druk moet het mogelijk maken de sleutel om gemakkelijk af te komen. Als je de hele laptop toetsenbord schoon, trek je een toetsenbord kaart op een stuk papier, zodat u precies weet waar elke toets gaat. Er kan een klein stukje rubber verbonden aan elke knop, afhankelijk van het merk van de laptop, dus verwijder deze zo goed en doe ze in een kleine container, omdat ze zijn klein en gemakkelijk verloren.

Reinig het blootgestelde gebied onder de toets goed met een wattenstaafje gedrenkt in alcohol. Vervang de wattenstaafjes vaak dat vuil te verzamelen, maar er zeker van zijn dat ze slechts licht vochtig, als overtollige vloeistof op het toetsenbord kan beschadigen. U kunt het doekje tegen het openen van de fles alcohol rollen om overtollige vloeistof te verwijderen, zodat de alcohol niet druppelt uit het staafje.


Wrijf de werkelijke toetsen en hun componenten in rubber met wattenstaafjes en alcohol, het verwijderen van alle sporen van vet en plakkerig residu. Spuit de toetsen met een normaal schoonmaakmiddel en laat ze voor ten minste vijf minuten voor het spoelen met warm water. Zet de sleutels op een papieren handdoek en laat goed drogen.

Stel de rubber van de onderste en plaats de laptop toetsen op een papieren zak. De vacht van de toetsen heel licht met het smeermiddel film en laat het drogen. Zorg ervoor dat het smeermiddel omvat alle kleine ruimtes binnenin elke toets rijden; echter, moet je voorzichtig te veel glijmiddel te gebruiken, zoals die van oplosmiddelen kunnen de kunststof beschadigen.

Breng een kleine hoeveelheid van het oplosmiddel aan het uiteinde van een wattenstaafje en smeer de spatiebalk op het toetsenbord blootgesteld, opnieuw en zorg ervoor dat alle kleine ruimtes te dekken. Laat het toetsenbord opdrogen.

Vervang alle rubberen onderdelen in het toetsenbord, en installeer vervolgens de sleutels. Zorg ervoor dat de voerdraad in de sleuf naast de knop is geplaatst en passen stevig maar toch lichte druk, totdat het vastklikt sleutel. Gefeliciteerd, geen sleutel sticky!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha