Hoe te Fix Runtime Error 76"Runtime Error 76" treedt op wanneer Microsoft Windows de juiste positie van een geïnstalleerde applicatie niet kunt vinden. In wezen kan de applicatie pad niet gevonden worden. Meestal gebeurt dit wanneer de toepassing niet correct is geïnstalleerd, of de map is verplaatst. Het resultaat is dat de computer zal crashen of hangen. Dit probleem kan worden opgelost met een programma om het register te repareren, waarvan sommige zijn gratis en beschikbaar voor download.

Downloaden van een register reparatie systeem van de product website door te klikken op de link "Download Now" of knop. Eusing Free Registry Cleaner RegCure en zijn voorbeelden van programma's register te repareren gratis systeem. Klik op de knop "Opslaan" en kies een bestemming pad voor het bestand. Klik nogmaals op de knop "Opslaan".

Pak het bestand uit en dubbelklik op het uitvoerbare bestand van het programma. Volg de installatiewizard om het programma te installeren op uw computer.


Openen en start het programma om het register te herstellen door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad van Windows. Klik op "Bestand" en kies "Drive" naar het programmavenster.

Selecteer de "C:" drive en klik op het vakje met het label "Mijn Computer" in het applicatie-venster register reparatie.

Klik met de rechtermuisknop op het eerste bestand in de rechterkolom van de reparatie programma registry. Selecteer "Alles selecteren" in het drop down menu.

Klik op de "Scan All" uit het drop down menu. Laat het programma om uw computer te scannen op mogelijke runtime fouten waaronder runtime error 76 Nadat de scan voltooid is, klik op "OK".

Selecteer het eerste bestand in de rechterkant van het programma en klik met de rechtermuisknop. In het drop-down menu, kies "Select All".

Het vinden van de "actie" in het programmavenster, selecteer het en klik op "Restore" in het dropdown-menu. Het programma zal het herstelproces ondergaan. Start de computer opnieuw nadat het proces is voltooid en runtime error 76 zal worden afgeschaft.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha