Hoe te Fabric Terminals makenBanden van stof worden gebruikt om de deken toppen zijn plaats te houden op een frame dekbed, dekbedden voltooid op een dekbed rek, de randen van tapijten geweven op een weefgetouw tapijt en stretchstof over het frame. Het aantal klemmen weefsel varieert in grootte, vorm en materialen afhankelijk van hun gebruik. Een eenvoudige klem weefsel dat de stof op een weefgetouw doek of een deken ronde rek houdt is gemaakt van PVC-pijp. Laat 15 minuten om het proces te voltooien.

Meet de buitendiameter van de PVC-buis frame of houten pluggen. Selecteer een stuk PVC pijp op de klem met een binnendiameter die gelijk is aan de buitendiameter van het frame. Bijvoorbeeld, een frame diameter van 2 inch PVC pijp een buitendiameter van 2 1/2-inch. Een 1 inch houten deuvel heeft een buitendiameter van 1 inch. Selecteer een stuk PVC buis met 2 1/2-inch binnendiameter het weefsel klem voor PVC pijp en een stuk PVC buis met inwendige diameter van 1 inch van de houten deuvel maken.

Meet en markeer de juiste inwendige diameter van de PVC-buis tot 6 centimeter. Dit is de lengte van de riem.


Plaats het merk op de PVC-pijp tegen de band zaagblad. Rechte snede over de diameter van de pijp om een ​​sectie te creëren 6 centimeter.

Meet en markeer een rechte lijn 6 centimeter lang door het centrum bovenkant van het stuk PVC-pijp.

Plaats de PVC pijp zodat het mes aan de zaag uitgelijnd met het uiteinde van de lijn door een uiteinde van de buis. Langzaam en voorzichtig te snijden langs de lijn van de PVC-buis te verdelen in twee helften

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha