Hoe te Fabric Sleutelhanger makenZoals elke ouder weet, kunnen de kinderen gemakkelijk worden afgeleid. In de haast om de deur uit voor school, zomerkamp of een play-date, het is al te gemakkelijk voor kinderen om te vergeten afleiden door kleine objecten. Help uw kinderen te herinneren aan hun huissleutel mee te nemen waardoor ze uw eigen sleutelhanger maken. Zal meer worden bevestigd aan een object dat ze zelf gemaakt - en minder kans om naar huis te verlaten zonder de sleutel. Het project is snel en vereist geen naaien vaardigheden.

Snij een stukje stof 1 1/2 cm bij 10 centimeter. Schuif een sleutelhanger op de strip.

Vouw de strook stof in de helft, naar de goede kant, en pas de sleutelhanger voor de helft van de strip. Zet een lijn van lijm horizontaal binnen een laag, net boven de sleutelring. Druk op de twee lagen samen, lijmen dicht.


Snijd een strook van 3 inch tape 1/4-inch in een bijpassende kleur. Breng lijm aan de verkeerde kant en wikkel het rond de naad geplakt uit de sleutelhanger. Druk op de stof strak en wacht tot de lijm droog is.

Meet en knip stroken stof sluiting 1/2 inch met 1 1/4 inch. Knip een strook van haak kant en een strook van fuzzy kant.

Plak de strook fuzzy doek bevestiging langs de bovenste buitenrand van het ene uiteinde van de sleutelhanger. Breng de vaststelling film haak van de stof langs de binnenste bovenrand van het andere uiteinde. De stoffen sluiting aan de twee uiteinden te verbinden en maak een lus stof die uw kind kan dragen op je pols als een armband.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha