Hoe te Eye Make-up Blue Shadow perfect toe te passen?Het was tijdens de Victoriaanse periode dat blauwe oogschaduw eerste wordt verkregen bekendheid als een truc van oogkleur exclusieve !!!

Zoals ze zeggen, de geschiedenis herhaalt zich, want een voorproefje van deze prachtige oogkleur werd genoteerd in 2006, toen de trend opgepikt blauw oog make-up en werd bijna overal of het nu landingsbanen of Red Carpets gezien.


Het krediet van het nemen van deze trend naar het volgende niveau gaat naar beroemdheden als Kim Kardashion en Miley Cyrus, die hoofden draaide toen zij droegen hun blauwe ogen. Het type van elegantie en evenwicht gebracht met die top van de hitlijsten kleur oogschaduw warmen wereldwijd.

En nu als je een van degenen die van plan zijn om een ​​blauwogige blik sport, dan is het best om in gedachten te houden dat deze kleur elke huidskleur, oog- of haarkleur niet past.

Zeker, er zijn variaties in kleur die kan mengen met verschillende huidtinten; en je kunt krijgen de perfecte look op voorwaarde dat je de juiste kleur en de juiste techniek toe te passen kiezen.

Blauwe oogschaduw ziet er bijzonder beter op vrouwen met haar zwarten of bruin haar. Donkere kleuren of een combinatie van lichte en donkere tinten gaan goed samen met je huidskleur Indiër die heeft meestal zwart tot bruin ogen. Als je een donkere huid zo echt als de Afro-Amerikaanse vrouwen, kies dan een lichte blauwachtige glinsterend.

Merk ook op dat het niet helemaal waar dat de blauw-eyed meisje van niet kunnen dragen blauwe oogschaduw. De keuze van een iets donkerdere kleur voor blauwe ogen verbetert ogen tot het maximum. Voor meer informatie over blauw oog make-up te leren, hier is een eenvoudige tutorial die je zou kunnen volgen.

Hint: Voor mensen die niet goed met oogschaduw, kunt u een eenvoudige potlood duo afgezwakt uit Coloressence gebruiken of soortgelijke kleuren uit het palet aan kleuren schaduw uw ogen. U kunt alleen nog maar een dichte soorten eyeliner en vlekken een beetje 'om de look te krijgen die je wilt.

Dingen die je nodig hebt: Een sprankelend licht blauwe en donker blauwe schaduw/potlood.

Stap 1:
, gebruik maken van een primer op deksels schoon; toepassing foundation en concealer om oneffenheden en fijne lijntjes te dekken.

Stap 2:
Gebruik een blauwe glinsterende om de botten van het voorhoofd te dekken zoals in de foto.

Stap 3:
Neem nu de blauwe oogschaduw en horizontale sectie die je ooglid bedekt met kleur en eindigt in een staart. Als het moeilijk is om een ​​vorming van de staart met de spons applicator, kunt u een potlood blauwe voering houden nuttig zijn voor het tekenen van de extensie staart.

Stap 4:
U kunt verschillende Blauw oog make-up looks te krijgen; een manier is om een ​​dikke laag op de top van het te tekenen of hou het zo dun als ik heb onderhouden, die een meer subtiele look geeft. Voor de bodem, kunt u het laten zoals het is, maar altijd de mascara.

Uw blik zal iets als in de afbeelding hieronder zijn.

Als je langs de onderste wimpers, dan is uw ogen zullen iets als de foto hieronder zijn.

Stap 5:
En dit is hoe het eruit ziet als je klaar bent.

Tips om te onthouden:

  • Niet betast nooit blauwe schaduw combineren met kleren omdat er te veel van blauwe buit van de show.
  • Houd paletten zo simpel als ik hebben beperkte kleuren van de schaduw van de twee omdat je echt niet kan veroorloven om de kleur te dragen op je laat.
  • Zorg ervoor dat u de meest ondoorzichtige blues en blauwe glitter gebruiken op transparanten. Glitter Blues hebben veel precisie en niet echt ver te gaan met alles.
  • Mengen helder blauw met reflecties zo naakt, taupe, grijs, zwart of blauw tinten zal een betere combinatie te maken.
  • Klop de zachtere kleuren donkerblauw in de buurt van de wimperlijn en geef een wassen van blauw gemengd in een donkere kleur. De look wordt gezegd dat het zeer chique te zijn!
  • Voor metallic uiterlijk, kunt u een aantal metallic tinten voegen het gebied onder wenkbrauw bot en bestrijkt de gehele deksel met de blauwe verzilverd. Voor dit, zult u niet de kleur donkerblauw dan hebben.
  • Vermijd gaan voor donkere kleuren lippen als het al het harde werk gedaan om een ​​blauwe kleur nuttig is voor de ogen te krijgen zal bederven. In plaats daarvan houden aan lichte kleuren naakt.

Controleer hieronder de tutorial voor meer blauwe oogschaduw make-up.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha