Hoe te exe met het register te blokkerenAls het gaat om het uitvoeren van het besturingssysteem Windows Registry Editor System is veruit een van de meest handige tools beschikbaar. In tegenstelling tot de Group Policy Editor, Register-editor van Windows wordt geleverd met alle versies van Windows. Als u wilt voorkomen dat gebruikers het uploaden van een uitvoerbaar bestand op een specifieke computer, kunt u de naam van het uitvoerbare bestand in de registersleutel toe te voegen "DisallowRun." Wanneer een gebruiker probeert om een ​​uitvoerbaar bestand te starten, controleert Windows met de artikelen in deze sleutel voor. Als het uitvoerbare bestand is opgenomen in deze toets, zal er een dialoogvenster verschijnen adviseren van de administratieve Windows heeft de bewerking geannuleerd. Voeg de naam van het uitvoerbare bestand van deze toets met het Windows Register-editor.

Houd de toetsen "R"Windows" en tegelijkertijd. Geeft het dialoogvenster Uitvoeren.

Typ "regedit" in het dialoogvenster en druk op "Enter" om de Register-editor te openen.


Open "HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer" door te klikken op elke map in het linkervenster.

Klik met de rechtermuisknop "DisallowRun" en klik "Nieuw, String Value." Dit voegt een item met de naam "NieuweWaarde # 1" aan de rechterkant van het venster register.

Met de rechtermuisknop op de nieuwe waarde en klik op "Rename". Verander de naam in "1". Dubbelklik op "1" opent een dialoogvenster "Tekenreeks bewerken".

Typ de naam van het uitvoerbare bestand in de "Value data" en klik op "OK". Bijvoorbeeld, "MyFile.exe"

Voeg extra executable aan de lijst DisallowRun het creëren van een nieuwe waarde met de naam "2", en voeg dan de naam van het uitvoerbare bestand. Herhaal dit proces voor veel executables die u wilt vergrendelen in gedachten om ze allemaal op te noemen in numerieke volgorde.

Start de computer opnieuw aan het blok (s) toe te passen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha